[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






[IMPORTANT] Regulament Forum
Author : Dey., Category : Regulament, 0 Replyes, 4478 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 3 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Fondator WtfCs
             
5,979
POSTS
398
THREADS
3031
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 18.99[w]

Drunk MemberDrunk MemberGamer8Y1K5K
11-14-2011, 01:11 PM (This post was last modified: 09-27-2012, 05:21 PM by Iustin.)
#1
REGULAMENT FORUM



Acest forum este guvernat de o serie de reguli clare, respectate de către toţi membrii, din momentul în care se înregistrează.
Înregistrarea nu este necesară pentru a citi mesajele publicate de membri deja înscrişi, ci doar pentru a avea acces la anumite secţiuni, pentru a putea răspunde la mesaje, pentru a putea descărca fişiere sau a avea dreptul de a deschide noi topicuri.
Orice încălcare a prezentului Regulament permite Moderatorilor, Super-Moderatorilor sau Administratorilor WtfCstrike să avertizeze şi, în cele din urmă, să restricţioneze accesul membrilor în cauză, pe o perioadă determinată/nedeterminată.
Niciun membru al forumului nu poate invoca, drept scuză pentru încălcarea Regulamentului, faptul că nu ştia de existenţa lui. Comunitatea WtfCstrike îşi asumă obligaţia de a publica în permanenţă un link către prezentul Regulament pe pagina principală a forumului, astfel încât să poată fi uşor identificat şi citit.
WtfCstrike are dreptul să modifice oricând prevederile Regulamentului; recomandarea noastră ar fi să citiţi periodic prezentul Regulament, pentru a cunoaste eventualele actualizări.



1.Administratorii şi moderatorii acestui forum vor încerca să îndepărteze sau să modifice orice material deranjant cât mai repede posibil. Toate mesajele exprimă punctul de vedere şi opiniile autorilor şi nu ale administratorilor, moderatorilor sau a webmaster-ului (excepţie făcând mesajele scrise chiar de ei) şi de aceea ei nu pot fi făcuţi responsabili.

2.Trebuie să fiţi de acord să nu publicaţi mesaje cu conţinut abuziv, obscen, vulgar, calomnios, de ură, ameninţător, sexual, sau orice material ce poate viola legile aflate în vigoare. Sunteţi de acord să nu postaţi informaţii care ar putea încălca legile copyright-ului. Spam-ul, flood-ul, reclamele sunt interzise cu desăvârşire pe acest forum. Dacă publicaţi astfel de materiale puteţi fi imediat şi pentru totdeauna îndepărtat din forum. Adresele IP ale tuturor mesajelor trimise sunt stocate pentru a fi de ajutor în rezolvarea unor astfel de încălcări ale regulilor.

3.Trebuie să fiţi de acord ca webmaster-ul, administratorul şi moderatorii acestui forum au dreptul de a şterge, modifica sau închide orice subiect, oricând acest lucru se impune.

4.Ca utilizator trebuie să fiţi de acord că orice informaţie introdusă de dvs. să fie stocată în baza de date. Aceste informaţii nu vor fi arătate unei terţe persoane fără consimţământul webmaster-ului, administratorului şi moderatorilor care nu pot fi făcuţi responsabili de atacurile de furt sau de vandalism care pot duce la compromiterea datelor.

5.Acest forum utilizează fişierele de tip cookie pentru a stoca informaţiile pe calculatorul dvs. Aceste fişiere cookie nu conţin informaţii despre alte aplicaţii, ci ele sunt folosite doar pentru uşurarea navigării pe forum.

6.Adresele de e-mail sunt utilizate atât pentru confirmarea înregistrării dumneavoastră ca utilizator şi pentru parolă(chiar şi pentru trimiterea unei noi parole dacă aţi uitat-o pe cea curentă), cât şi pentru comunicarea încălcărilor regulilor de conduită (fraude) făcute pe acest forum, precum şi măsurile luate pentru combaterea lor.

7.Sunt interzise link-urile puse în scop comercial către alte site-uri, absolut orice link sau trimitere către orice site în semnătură, topicuri, discuţii, etc.

8.Vă rugăm să reţineţi că la fiecare mesaj publicat IP-ul dvs este înregistrat, în eventualitatea banării pe acest forum şi contactării ISP-ului dvs. Acest lucru se va petrece când regulile prezentate mai sus vor fi încălcate în mod voit şi repetat. Mai întâi se va impune banarea temporară de 7 zile, după care, în funcţie de gravitatea situaţiei, utilizatorul poate fi banat permanent.
Link-uri utile:
Regulament Forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.
Regulament Chatbox: You are not allowed to view links. Register or Login to view.
Lista atributii staff: You are not allowed to view links. Register or Login to view.
Tutoriale utile: You are not allowed to view links. Register or Login to view.
Topic inactivitate: You are not allowed to view links. Register or Login to view.


You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.



Forum Jump: