[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






[Horoscop] 14 ianuarie 2018
Author : HazZaRD, Category : Horoscop, 0 Replyes, 1021 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Junior
         
727
POSTS
226
THREADS
880
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 41.46[w]

Drunk Member
02-02-2018, 05:21 PM
#1
[Image: V8uTUmW.png]

CAPRICORN
Se poate să apară cineva în grupul de prieteni care să vină cu o idee de afaceri şi să vă placă propunerea şi s-o acceptaţi. O să vă daţi întâlnire cu nişte prieteni pe care nu i-aţi mai văzut de mult şi poate puneţi la cale o petrecere, poate chiar de ziua voastră, dacă nu de nuntă.

VĂRSĂTOR
E momentul să faceţi voi primul pas spre o reconciliere cu cineva cu care e mai încăpăţânat şi totuşi, bun la suflet. Sunt lucruri pe care le-aţi tot amânat din cele care vă fac plăcere şi vă puteţi face timp şi pentru ele, să vă oferiţi un respiro, o recompensă, după o perioadă agitată.

PEŞTI
O ieşire în doi o să vă elibereze de toate apăsările şi o să vă redea optimismul şi nevoie de reverie. O să găsiţi o variantă de relaş, poate ieşiţi la o plimbare, la o cafea cu prietenii, să vă umpleţi golurile sufleteşti, să faceţi față provocărilor care pot s-apara de mâine încolo.

BERBEC
O să vă bucuraţi de sosirea cuiva, poate reluaţi o poveste de dragoste care o să vă facă fericiţi de data asta. Dispoziţie să ieşiţi la socializare aveţi prietenii vă tot invită pe ici, pe colo şi o să luaţi de la fiecare ce-aveţi nevoie ca să vă faceţi plinul, să fiţi în formă de competiţie.

TAUR
O problemă de familie se poate rezolva şi o să vă puteţi vedea la masa de duminică mai ales de-acum încolo. Sunt ceva mondenităţi la care-aţi vrea s-ajungeţi, iar una dintre ele pare obligatorie, poate are legătură cu profesia voastră şi o să întăriţi nişte relaţii, vă faceţi altele noi.

GEMENI
Pare să se mai fi reglat relaţia cu partenerul de cuplu şi se poate ameliora şi să fie armonie în relaţie. O apariţie - surpriză şi o să fie cu bucurie, o să găsiţi noi modalităţi de a vă petrece timpul liber în compania celor cu care sunteţi compatibili şi o să vă priască noul stil de viaţă.

RAC 
Un semn de atenţie, un cadou, o invitaţie la masă, e cineva care vrea cu tot dinadinsul să vă cucerească. Simţiţi nevoie să-i adunaţi pe toţi cei din familie în jurul vostru şi să fiţi şi mai uniţi decât pân-acum, să fiţi protejaţi, ca să faceţi faţă situaţiilor neprevăzute.

LEU
Poate vă pregătiţi de un eveniment important din viaţa voastră, faceţi anunţ de logodnă, căsătorie sau că veţi deveni părinţi. Se-anunţă un program încărcat, o să aveţi de ales între a merge la prieteni sau la nişte oameni care vor să faceţi şi afaceri împreună, dacă vă puneţi de acord.

FECIOARĂ
E posibil să vă invite nişte rude în vizită şi să vă duceţi dacă nu locuiesc prea departe, altminteri o lăsaţi pe altă dată întâlnirea. E multă lume interesată de voi şi o să fiţi probabil selectivi, o să- alegeţi pe cei în care vă încredeţi şi pe cei cu care simţiţi compatibilitate pe mai multe planuri.

BALANŢĂ
O să aflaţi veşti bune, poate veţi interacţiona cu nişte oameni de afaceri care vă dau de lucru, sau vă fac rost de o locuinţă mai spaţioasă, de o maşină nouă. Poate aveţi chef de musafiri sau e rândul vostru să le-ntoarceți vizita unor prieteni care v-au călcat pragul in ultima vreme, trebuie văzut care la cine merge.

SCORPION
E cineva care vrea un răspuns ferm de la voi şi o să daţi dovadă de spontaneitate, pentru că nu credeaţi că persoană mai e interesată de o relaţie cu voi. Se poate să daţi o fugă la munte, să vă bucuraţi de zăpadă, să practicaţi vreunul din sporturile de iarnă sau să-i vedeţi pe copii bucurându-se de toate aceste lucruri.

SĂGETĂTOR
O poveste de dragoste care părea încheiată e pe punctul să reînceapă. dar la alt nivel, şi să vă şi înţelegeţi. O să intraţi la cheltuiala pentru că se căsătoresc nişte prieteni, îşi serbează cineva ziua de naştere sau e altceva care va obliga, cumva, să vă ridicaţi la nivelul pretenţiilor.
[Image: pQsUP1Z.png]
You are not allowed to view links. Register or Login to view.You are not allowed to view links. Register or Login to view.



Forum Jump: