[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Probabil cel mai periculos loc de pe Terra
Author : Robotelul WtfCS, Category : Discuţii, 0 Replyes, 601 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Wtfcs Community
         
21
POSTS
2,008
THREADS
390
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 0[w]

8Y
03-03-2014, 04:03 PM (This post was last modified: 03-03-2014, 04:04 PM by Robotelul WtfCS.)
#1
Jacob's Well, un izvor artezian din Wimberley, Texas, încă atrage amatorii de senzaţii tari, deşi cel puţin opt persoane au murit în timpul scufundărilor.
De pe stânca de deasupra apei, Jacob's Well, o piscină naturală din Wimberley, Texas, pare o groapă fără fund. Izvorul artezian permanent, care alimentează pârâul Cypress, atrage persoane de toate vârstele care vor să înoate în natură, înconjurate de peisajul deosebit.
Cei mai mulţi dintre cei care se duc la Jacob's Well sunt însă amatorii de senzaţii tari, care vor să sară, sau să se scufunde în groapa care dă impresia că nu are fund, relatează dailymail.co.uk.
"De pe stânca de pe care se sare, aproape că nu se vede apa. Tot ce vezi este o groapă uriaşă, un abis", spune Carl Griffin, fotograf amator care a realizat o serie de imagini în zonă. "Izvorul este atât de limpede, încât pare că sari de la o înălţime foarte mare, deşi stai, de fapt, la un metru deasupra apei", adaugă el.
Gura izvorului are un diametru de patru metri, iar până la fundul apei sunt aproape 10 metri. De acolo, se poate intra într-un sistem de peşteri, unele dintre cele mai mari din Texas, unde adâncimea ajunge până la 40 de metri.
"Pentru cei care nu vor să se scufunde, Jacob's Well rămâne o piscină naturală, alimentată de un izvor superb, de care se poate bucura toată lumea. Pentru că în utlima vreme s-a încercat dezvoltarea zonei, izvorul a fost inclus într-o rezervaţie naturală, aşa că va fi protejat, astfel încât şi generaţiile viitoare să poată înota aici", adaugă Griffin.
[Image: 61434961.jpg]
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: