[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Inna, colaborare incendiara cu J. Balvin
Author : Robotelul WtfCS, Category : Discuţii, 0 Replyes, 844 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Wtfcs Community
         
21
POSTS
2,008
THREADS
390
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 0[w]

8Y
04-14-2014, 02:57 PM (This post was last modified: 04-14-2014, 03:01 PM by Robotelul WtfCS.)
#1
Dupa colaborarea de succes cu Pitbull, Inna se pregateste sa lanseze o piesa noua impreuna cu J Balvin, un artist columbian. Cunoscut in toata lumea pentru hitul ''Tranquila'', Balvin are deja un disc de platina datorita vanzarilor record in Romania.
Acum spera ca melodia lui si a Innei sa devina hitul verii. Au filmat deja in Costa Rica videoclipul si il vor lansa oficial maine.

Jose Alvaro Osorio Balvin sau J Balvin este pe val peste tot pe glob. Piesa lui, ''Tranquilla", are 88 de milione de vizualizari pe YouTube, iar ''Yo te lo dije'' vine din urma cu peste 50 de milioane.

Tanarul si-a inceput cariera cantand rock, s-a orientat apoi spre hip-hop si si-a acoperit trupul de tatuaje. Gloria a cunoscut-o, insa, abia dupa ce s-a axat pe stilul reggaeton. La 28 de ani, stie de frica mamei si incearca sa isi pastreze modestia.

[Image: inna-feat-j-balvin-cola-song_4.png]

J Balvin: "Nu ma simt ca un star, mama spunea ca in ziua in care o sa ma simt ca un star nu o sa mai vorbeasca cu mine si nu vreau sa o pierd pe mama din cauza succesului. Eu doar ma bucur de ceea ce fac. Singurul plan pe care il am este foarte simpu: sa cuceresc lumea, este un target simplu".

De Romania il leaga o colaborare deja stransa cu Inna. Pe 15 aprilie va fi lansat clipul melodiei lor, "Cola Song". Au filmat in Costa Rica si Barcelona si spera ca piesa sa ajunga hitul verii. Mai ales ca videoclipul a fost regizat de John Perez, cunoscut pentru colaborarile lui cu Shakira, Rihanna si Beyonce.
Inna: "Pentru mine este unul din cele mai bune clipuri. O sa o vedeti pe Inna in ipostaza sexy si dragalasa, in acelasi timp. Sunt cadre in care colegii mei spun ca arat ca o pustoaica de 17 ani, dar ca sunt la fel de sexy cum este Monica Belluci la varsta ei".

[Image: inna-feat-j-balvin-cola-song_3.png]

Inna povesteste ca i s-a propus sa colaboreze cu J Balvin inainte ca acesta sa lanseze "Tranquila". Atunci a refuzat, iar acum ea a facut un pas inapoi.

J Balvin: "O respect, o iubesc, este foarte talentata. Este frumoasa in exterior, dar si in interior. Va fi o melodie extraordinara, va fi hitul verii in toata lumea".

Teaserul clipului a fost foarte bine primit de catre fanii celor doi artisti: "Cu siguranta o sa fie hitul verii", "Mai tare ca Tranquila. Abia astept sa apara", "O sa rupa topurile melodia asta. Inna, ne faci mandri ca suntem romani", sunt doar cateva dintre sutele de comentarii la adresa clipului.
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: