[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Povestea emotionanta a catelului Seco
Author : Robotelul WtfCS, Category : Discuţii, 0 Replyes, 728 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Wtfcs Community
         
21
POSTS
2,008
THREADS
390
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 0[w]

8Y
04-16-2014, 09:47 AM
#1
[Image: 61500085.jpg]

Un catel extrem de rabdator s-a reintalnit cu stapanul sau, dupa ce acesta fusese internat in spital pentru mai bine de o saptamana. In tot acest timp, credinciosul patruped a asteptat cuminte ca barbatul sa fie externat.

Potrivit presei din Brazilia, citata de Huffington Post, cainele a asteptat in fata spitalului din Passo Fundo timp de opt zile in care stapanul sau, Lauri da Costa, se recupera dupa operatie. Patrupedul, pe nume Seco, este filmat de un grup pentru drepturile animalelor, ComPaTA, cum sare de bucurie pe Costa, in momentul reuniunii.

Costa este un om fara adopost care traieste alaturi de cainele sau in Rio Grande do Sul, Brazilia. Barbatul a ajuns la spital dupa ce fusese lovit in fata, dar doctorii au descoperit in scurt timp ca are si un melanom si trebuie operat.

In timp ce Costa era tratat pentru cancerul la piele, Seco l-a asteptat in parcarea din fata spitalului, pentru ca nu avea voie sa intre in clinica. Cei de la spital l-au hranit si i-au dat apa sa bea timp de o saptamana. Cand Costa s-a simtit mai bine, personalul spitalului a facut in asa fel incat acesta sa isi revada catelul, in curtea spitalului.

Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: