[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






[Horoscop] 3 ianuarie 2018
Author : HazZaRD, Category : Horoscop, 0 Replyes, 960 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Junior
         
727
POSTS
226
THREADS
880
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 41.46[w]

Drunk Member
01-06-2018, 06:44 PM (This post was last modified: 01-09-2018, 12:08 AM by HazZaRD.)
#1
CAPRICORN
Începeţi în forţă anul, cerul tine cu voi, o s-aveţi parte de realizări, de stabilitate, poate aveţi planuri mari, să vă căsătoriţi anul acesta, s-aveţi copii, să vă luaţi casă.

Vă bate gândul să vă asociaţi cu nişte oameni care au un proiect care promite să v-aducă mulţi bani şi pe o perioadă mai lungă de timp.

VĂRSĂTOR
Apare cineva care a vrut să fie cu voi de sărbători, dar au intervenit tot felul de lucruri şi n-a putut, acum însă s-o fi ivit o posibilitate şi n-a ratat-o.

Se poate să vă aflaţi la început de drum într-o relaţie şi o să fiţi receptivi la preferinţele partenerului, să ţineţi cont de ce-i place şi de ce nu.

PEŞTI
O problemă de sănătate se va rezolva uşor dacă o să vă duceţi la doctor şi o să luaţi şi tratamentul pe care vi-l recomandă, altminteri se poate croniciza ce-aveţi voi acolo.

Se poate să vă găsiţi ceva nou de lucru, iar unii dintre voi v-apucaţi de studii, să vă specializaţi într-un domeniu de care vă simţiţi atraşi.

BERBEC
Se va găsi o modalitate convenabilă de a vi se mulţumi pentru ce aţi muncit în ultima vreme, poate vi se dau bani, nişte obiecte care să vă fie de mare folos.

O să vreţi să cumpăraţi ceva cu banii pe care i-aţi strâns şi poate daţi de nişte reduceri şi profitaţi de ocazie, vă luaţi mai ieftin obiectul respectiv.

TAUR
O să fiţi convocaţi la o discuţie, poate e o negociere ori un interviu de angajare sau intraţi în audienţă la şefi, să le cereţi ceva la care ştiţi c-aveţi şanse.

Aţi putea pleca în străinătate sau să faceţi naveta, oricum, o să tot faceţi nişte drumuri ca să rezolvaţi nişte probleme de serviciu.

GEMENI
Vi se pot semna acele acte pe care le-aţi dus la avizat din decembrie şi o să primiţi acceptul la un alt serviciu, sau în alt departament, la altă şcoală, sau ca să vă mutaţi la alt domiciliu.

O să vedeţi că nu v-a uitat acea persoană pe care v-o doreaţi în viaţa voastră şi o să ieşiţi mai des de-acum înainte ca să vă cunoaşteţi şi mai bine.

RAC
O să interacţionaţi cu diverse persoane în perioada asta şi se vor lega şi prietenii şi relaţii de afaceri care să fie trainice, aşa cum vă plac vouă, c-aşa sunteţi obişnuiţi.

Poate veţi descoperi o nouă strategie în afaceri şi care să v-aducă beneficiile la care visaţi de multă vreme - e momentul vostru.

LEU
Se pare că nu eraţi pregătiţi pentru un volum mai mare de muncă la serviciu, dar dacă vor fi şi bani pe măsură o să fie bine, o să vă implicaţi serios, pentru că aveţi o motivaţie.

Se conturează ideea unei colaborări care v-ar aduce prestigiu şi v-ar asigura venituri constante nu numai anul ăsta ci şi în continuare.

FECIOARĂ
Relația de suflet poate avansa, poate vă cumpărați o casă sau vă mutati împreună. Dac-aveti deja locuința, e un progres.

O să puteţi valorifica nişte obiecte la care aţi lucrat în timpul liber, poate e un hobby şi aţi dat de nişte oameni interesaţi de munca voastră şi vă bucuraţi de apreciere.

BALANŢĂ
Se pare că n-aţi terminat cu mobilatul casei, faceţi nişte schimbări, o reamenajare şi o să cheltuiţi o sumă importantă, pe care se presupune c-o aveţi, deja, în cont.

Poate aţi luat o decizie referitoare la maşina pe care vreţi s-o reparaţi, s-o vindeţi, să vă luaţi altă nouă.

SCORPION
Provocări, de unde vă aşteptaţi cel mai puţin - se vine cu o ofertă de lucru, poate fi şi din străinătate, poate veţi lua parte la un concurs, candidaţi pentru o funcţie, un titlu.

O să lucraţi în alt colectiv, ori poate se măreşte grupul din care faceţi parte la serviciu, sau în particular.

SĂGETĂTOR
Pare să fie o zi bănoasă, ori poate se rezolvă pe hârtie, şi luaţi banii după ce actele fac rondul de onoare prin diferitele departamente pan-ajung la voi.

Vi se aprobă o cerere, să plecaţi undeva, chiar şi cu serviciul, să daţi vreun examen, să începeţi lucruri noi şi incitante.
[Image: pQsUP1Z.png]
You are not allowed to view links. Register or Login to view.You are not allowed to view links. Register or Login to view.



Forum Jump: