[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Sub ce semn zodiacal s-au născut regii lumii
Author : irRePlacEable., Category : Horoscop, 1 Replyes, 963 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
         
2,371
POSTS
461
THREADS
1300
REPUTATION
Female
Sex

WtfCs Coins: 1.67[w]

Elite Award1K
07-26-2013, 10:40 PM
#1
[Image: queen-elizabeth-ii1.jpg?width=300]

Sunt puternici, celebri, carismatici sau mai puţin carismatici, dar sigur moştenitorii unor familii influente care stau sub semnul regalităţii.

Născuţi sub o stea norocoasă, aceşti oameni au devenit regi şi au marcat evoluţia istoriei lumii, fiind ei în sine "o instituţie". Un rol important în ceea ce au reprezentat sau reprezint[ îl are şi semnul zodiacal care le-a marcat existenţa.

Regele Ferdinand I al României – Fecioară

Născut pe 24 august, Majestatea Sa Ferdinand I, rege al României, principe al Romaniei, principe de Hohenzollern-Sigmaringen a rămas în memoria colectivă pentru verticalitatea şi puterea de neclintit pe care a avut-o mai ales în momentele critice, încercând mereu să fie un "bun român".

A condus România în timpul războiului mondial şi a decis, pentru binele poporului, să lupte împotriva ţării sale natale, Germania.
[Image: regele-ferdinand-romaniei.jpg?height=691&width=500]

Semnul astral sub care s-a născut i-a conturat tenacitatea, Fecioarele fiind cunoscute pentru dorinţa lor de cunoaştere şi spiritul lor organizatoric.

Firi complexe, nativii din zodia Fecioară judecă totul la rece, sunt extrem de critici chiar şi cu ei înşişi, au o voinţă de fier şi o nevoie neînţeleasă pentru lucrurile cinstite.

Calculat şi chibzuit, cel născut Fecioară are câteva slăbiciuni care se observă doar în rarele momente în care acesta lasă garda jos şi atunci ceilalţi pot simţi o oarecare "pierdere" din pricina unei sensibilităţi ascunse, dar uriaşe.

Richard I Inimă de Leu - Fecioară

Tot născut sub semnul astral Fecioară, regele Angliei Richard I a rămas în istorie pentru forţa sa de lider militar, mai ales.

Primul cruciat, a devenit un exemplu pentru cei din jur, dar şi unul dintre cei mai de temuţi regi chiar şi de către apropiaţi, fiind nemilos, dur şi irascibil, dar ]n acelaşi timp foarte generos.

Filip al II-lea al Franţei – Leu

Filip al II-lea a fost cel mai de succes rege medieval al Franţei, sub domnia sa mărindu-se graniţele regatului şi sporind influenţa monarhiei asupra tuturor domeniilor.

Un luptător de temut, regele Franţei a fost şi un foarte bun diplomat, semnul zodiacal sub care s-a născut accentuându-i înclinaţia către celebritate.

Extrovert, dornic de afirmare, Leul este totuşi rezervat (când este cazul) şi foarte imparţial.

Regele Juan Carlos I al Spaniei – Capricorn

Aparţinând celei mai mari case regale din Europa, Dinastia Capetina, actualul rege al Spaniei are mai mult un rol ceremonial în politică, dar încă un simbol al unităţii şi al echilibrului.

Regele Juan Carlos I al Spaniei este comandantul şef al forţelor armate spaniole şi membru al "World Scout Foundation”, fiind cunoscut pentru operele sale caritabile, dar şi pentru viaţa extravagantă – el este regele care a mers la vânătoare de elefanţi în Africa.

Semnul zodiacal sub care s-a născut îl ajută să fie foarte flexibil, nescându-se cu o capacitate nemaiîntâlnită de adaptare şi de revenire din situaţii critice.

[Image: juan-carlos.jpg?height=710&width=500]

Capricornii sunt persoane foarte devotate, au răbdare, se pierd greu cu firea şi sunt foarte optimişti. De regulă nu ajung figure marcante, chiar şi regele Spaniei pierzându-se puţin în umbra familiei sale, dar sunt buni conducători de grupuri mici de oameni cărora le transmit o energie pozitivă.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii – Taur

Născută pe 21 aprilie, Regina Elisabeta a II-a este regină a şaisprezece state suverane şi moştenitoarea unei familii extrem de influente, căruia aceasta a reuşit să îi câştige celebritatea şi demnitatea de-a lungul anilor.

Zodia Taur este un semn astral al datoriei, al responsabilităţii, al familiei, iar Regina Marii Britanii a fost mereu admirată pentru puterea cu care şi-a ţinut familia unită, dar şi pentru diplomaţia politică, menţinând relaţii internaţionale anvantajoase.

A trecut cu stăpânire de sine peste războaie şi peste conflicte personale sau sociale, fiind din ce în ce mai iubită de poporul său.

Taurii pun mai presus de toate demnitatea profesională, excelând mereu în carieră, adoră siguranţa şi independenţa.

Femeile Taur transmit energii puternice şi aristocrate, dar nu neapărat avide de bani. Vulnerabilităţile lor, greu de descoperit, se învârt între carieră şi iubire, dar fără să facă din ultimul vis o mare preocupare.

De aceea, nativii acestei zodii par adesea reci şi de neatins.

Regina Maria - Balanţă

Majestatea Sa Maria, regină a României a fost unul dintre cei mai iubiţi membrii ai unei familii regale, din toate timpurile, zodia sa oferindu-i caracterul agil, capacitatea organizatorică, simţul analitici.

Iubitori de frumos, cei născuţi sub semnul zodiacal Balanţă apreciază arta, muzica bună, cochetăria cu bun gust, iar Regina Maria a excelat în aceste domenii, fiind apreciată pentru stilul său de viaţă.

[Image: regina-maria4.jpg?height=720&width=482]

Demnă şi graţioasă ieşea mereu în evidenţă fiind recunoscută precum regina diplomat, regina soldat, regina artistă sau cea care are grijă de oamenii neajutoraţi.

A fost sfetnicul soţului ei Regele Ferdinand I, influenţând majoritatea deciziilor lui politice şi militare.


Alţi conducători cu o la fel de mare influenţă au fost: Alexandru cel Mare (Rac), Henry al VIII - lea (Rac), Elizabeta I a Angliei (Fecioară), Charles I - regele francilor (Berbec), Charles al V - lea, al Spaniei – (Peşti), Suleiman Magnaficul, sultanul Imperiului Otoman (Scorpion), Ludovic al XIV -lea, al Franţei (Fecioară), Frederic cel Mare, regele Prusiei - (Vărsător), Ecaterina cea Mare a Rusiei – (Taur).

Se pare că cei mai mulţi lideri ce au purtat Coroană s-au născut sub semne zodiacale de Pământ, zodia Fecioară fiind pe primul loc în top, urmată de Taur.


Sursa: The One
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.
Wtfcs Community
         
21
POSTS
2,008
THREADS
390
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 0[w]

8Y
02-13-2014, 05:38 PM
#2
t/c
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: