[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Horoscop 04.11.2013
Author : Fantastic!, Category : Horoscop, 0 Replyes, 754 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
vLD#
         
2,924
POSTS
422
THREADS
200
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 0.77[w]

1KGamer8YClash of Clans Player1K
11-04-2013, 05:14 PM (This post was last modified: 11-04-2013, 05:21 PM by Fantastic!.)
#1
[Image: 3025mox.jpg]
Este o zi cu vesti bune si cu rezultate care iti inspira mai multa siguranta. Esti stapan pe situatie si totul merge bine atat timp cat reusesti sa-ti pastrezi tonusul viu si optimismul la cote maxime. Intalnesti o persoana care apreciaza ceea ce faci si laudele care sosesc te motiveaza si mai mult sa duci mai departe ce ai inceput. Uneori ai nevoie de foarte putin pentru a ajunge la succes, si anume de aprecierea sincera a celor din jur si de stimulentele amicale de pe margine. Cand esti laudat, dai tot ce ai mai bun din tine.
[Image: 2aihgu0.jpg]
Parca nimic nu te poate multumi astazi, strambi din nas la tot ce ti se ofera si nu ai incredere in nimic. Chiar daca ti se aduc explicatii bine argumentate, chiar daca faptele sunt concrete si vizibile in fata ta, tu tot ai un sentiment de dezamagire, pentru ca, probabil, ai asteptat altceva. Incearca sa mai cobori din pretentii si sa te multumesti si cu rezultate mai modeste, pentru ca din toate ai ceva de castigat, iar un scop prea inalt pentru puterile tale actuale poate declansa dezamagiri daca nu va fi atins.
[Image: awxlpi.jpg]
Birocratia va fi cel mai mare inamic al planurilor tale, pentru ca peste tot ti se inchid usi in nas, esti trimis la plimbare sau esti chemat si maine, ceea ce poate deveni enervant pentru o fire patimasa ca tine. Vei tolera pana la un punct, dar la un moment dat tot iti va sari mustarul si vei riposta, dar nu te astepta ca lucrurile sa se rezolve cu un dram de agresivitate. Dimpotriva, daca tinta nervilor tai e intr-o pasa proasta, va reactiona si mai rau, cu riscul sa pierzi ceea ce astepti de la acesta: o aprobare, un document, o informatie.
[Image: 308ve4k.jpg]
Doua personalitati extreme par sa se lupte azi in tine pentru a iesi in evidenta si nu stii care te reprezinta mai bine. Ai momente cand vrei sa epatezi, sa stralucesti, sa te remarce toata lumea, ca in clipa urmatoare sa aluneci brusc in partea cealalta, preferand anonimatul, discretia, cu dorinta de a nu fi vazut de nimeni. Cum sa impaci cele doua laturi ale personalitatii tale in astfel de situatii? Fiecare poate fi utilizata eficient intr-un anumit plan al existentei, deci cauta sa le lasi sa se exprime acolo unde se potrivesc perfect.
[Image: 2a0kjfp.jpg]
Desi te trezesti cu o stare cam pesimista, poate si din cauza unei nopti nedormite, pe parcursul zilei vor aparea o multime de vesti bune care alunga starea proasta cu care ai inceput ziua. Practic, de dimineata pana seara, totul se va schimba de la minus la plus. Daca la primele ore toate merg de-a-ndoaselea, spre disperarea ta, la finalul zilei vei descoperi ce bine s-au asezat toate pe fagasul normal. Termini ziua cu un sentiment de relaxare, de parca problemele de acum cateva ore nici n-ar fi existat.
[Image: 2d1s6qr.jpg]
Ai ajuns finalmente la rezultatele unei actiuni pentru care ai muncit mult. A durat ceva vreme, nu a fost o evolutie rapida si nici facila, dar acum se intrevad deja rezultatele concrete de care esti mandru. Constructia ta a ajuns la un nivel stabil, durabil, si nimic nu va mai schimba mersul evenimentelor, pentru ca ai depus toate eforturile sa ii dai un curs ascendent sigur si bine fundamentat. Greu a fost sa ajungi aici, dar la fel de important va fi sa te mentii pe aceeasi linie si de acum inainte.
[Image: 2v2ijae.jpg]
Este o zi plina de veselie si de vesti bune care iti dau un tonus pozitiv in tot ce faci. Atat timp cat esti optimist, nimic nu te poate opri din avant si toate iti ies de minune. Te intalnesti cu oameni a caror prezenta iti face bine sau iti intra in casa persoane amuzante care anima atmosfera. Peste tot unde apari esti primit cu bratele deschise. Si tu aduci buna dispozitie celor pe care-i intalnesti, si tu te bucuri sincer de intalnirile acestei zile, pentru ca e un schimb reciproc de simpatie si vorbe bune.
[Image: 2cennmb.jpg]
Nu esti multumit de rezultatele concrete ale acestei zile, te-ai asteptat la altceva si cand vezi ce primesti in schimb, esti dezamagit. Cu siguranta poti primi altceva in loc care sa-ti abata gandul de la ceea ce primesti, dar daca te cramponezi de un singur tel care nu poate fi atins, risti sa pierzi ocazii bune care trec pe langa tine fara sa fie valorificate. Fii deschis la alternative, pentru ca unele pot fi chiar mai bune decat ceea ce consideri a fi singurul vis pe care il doresti in acest moment.
[Image: 2llbqj7.jpg]
Nu te grabi sa dai primul raspuns care iti vine in minte, pentru ca vei regreta impulsivitatea de moment. E nevoie de un demers serios si aprofundat care sa duca la o concluzie bine documentata, ca atare ia-ti timpul necesar pentru studiu, pentru analiza si pentru a lua o decizie clara. Daca te grabesti sa alegi prima varianta care te atrage, peste cateva zile vei descoperi ca ar mai fi existat si o alta, mult mai buna, care ar fi avut rezultate mult mai durabile. Ca atare e mai bine sa amani marile decizii, pentru a mai avea un pic de timp de gandire.
[Image: 2pyb2pw.jpg]
Intotdeauna varsta este un atu in fata altora care inca mai au multe de invatat. Tu esti cu un pas inaintea altora, pentru ca anii in plus ti-au oferit un avantaj inaintea altora care, atunci cand tu te remarcai, ei abia faceau primii pasi in domeniu. Prin comparatie cu cei tineri, cu incepatorii sau cu cei care inca invata, esti un as, dar trebuie sa-ti castigi si mentii pozitia prin lupta. Nu ajunge doar avantajul de care te bucuri acum, pentru ca cei tineri vin din urma si te pot depasi intr-o zi, deci fa tot posibilul sa ramai in continuare frunte, printr-o continua upgradare.
[Image: 2z6h2e9.jpg]
Glumele nu sunt gustate de oricine, deci fii atent cu cine iti permiti sa faci poante, ca nu cumva vreuna sa fie gresit inteleasa si sa lase o impresie falsa asupra ta. Tu ai chef de distractie si nu te-ai simti in largul tau intr-un anturaj imbatranit, conservator, in care nimeni nu are voie sa miste in front, ca atare evita astfel de medii. Inconjoara-te de prieteni tineri si amuzanti, alaturi de care te poti exprima in libertate deplina si unde glumele tale nu vor fi intoarse pe toate fetele pentru a li se gasi vreo hiba. Evadeaza din locurile incarcate negativ.
[Image: 2r26dg0.jpg]
Ai ajuns la apogeul unei actiuni pentru care ai depus toate eforturile ce stateau in puterea ta. Culegi laurii unei victorii si esti foarte mandru de ceea ce ai realizat. Cu atat mai mare va fi senzatia de satisfactie atunci cand vei primi laude sincere si binemeritate de la ceilalti, care-ti scot mai mult in evidenta calitatile pe care le-ai pus in joc pentru a ajunge aici. Vestile care sosesc azi te iau pe tine in prim plan si anunta reusite deosebite, succese notabile si vise implinite. Felicitari!
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: