[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Horoscop 30.11.2013
Author : TaZ., Category : Horoscop, 0 Replyes, 764 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
TaZz! WtfCs
       
3,421
POSTS
420
THREADS
230
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 6.89[w]

1K
11-30-2013, 12:58 PM
#1
Pesti

Pregatesti o calatorie si orice pas costa. Nu conteaza prea mult sumele pe care le cheltuiesti in acest sens, daca scopul final sunt placerea si relaxarea ta, ca atare nu te uita la bani daca destinatia spre care te indrepti te va face fericit. Iti canalizezi visele spre un loc deosebit, spre o localitate unde visai demult sa ajungi, spre o viitoare vacanta, de aceea incepi sa pregatesti terenul inca de pe acum, ca sa fii sigur ca va fi o deplasare perfecta. Ocupa-te de fiecare detaliu si scoate din buzunar fara nicio retinere banii necesari, pentru ca merita fiecare leut!


Berbec

Fii foarte atent la propunerile acestei zile, deoarece pot deschide o perspectiva noua si promitatoare. Ca e sansa de a te asocia intr-o afacere, ca e o invitatie de a participa la un eveniment deosebit, trebuie sa spui da imediat, pentru ca e un prilej excelent de socializare, de comunicare, de a te pune mai bine in valoare. Tovarasii tai de discutie sunt entuziasti si plini de viata, incat te vei molipsi si tu de la ei iar bucuria de a incerca ceva nou se va dovedi a fi cheia succesului acestei actiuni.


Taur

Gelozia si posesivitatea sunt trasaturi care, de obicei, te reprezinta, dar azi parca le duci la extrem. Iti doresti atat de mult un anumit lucru, incat devii obsedat de acel scop si faci tot posibilul pentru a-l atinge. Tot posibilul inseamna chiar mai mult decat iti este permis si apelezi la toate mijloacele pentru a pune mana pe acel tel suprem, caruia ii acorzi o importanta mult prea mare. Parca ai depinde de el si te agati de acest vis cu toata incapatanarea, fara sa mai auzi nimic in jur.


Gemeni

Ziua de azi e de-a dreptul plictisitoare pentru ca totul se desfasoara dupa un sablon care nu are nimic de oferit unei persoane dornice mereu de noutate, asa ca tine. Noroc ca ai o imaginatie bogata care te ajuta sa te detasezi de banalul cotidian si sa faci planuri marete pentru viitor. Concentrat la ceea ce va sa vina, fara sa te lasi coplesit de rutina zilei, totul pare mult mai interesant. Investesti mai mult in etapele care urmeaza decat in cele actuale.


Rac

Dorul te cheama departe, spre un loc unde ti-ai lasat inima. Fie ca e vorba de o localitate in acre ai mai fost candva si in care tanjesti sa ajungi din nou cat mai curand, fie ca e vorba de locul in care a plecat persoana iubita, faci tot posibilul sa iei legatura cu cei care se afla acolo. Simplul contact telefonic e suficient pentru a-ti mai domoli dorul si a-ti reincarca bateriile de emotii pozitive, pentru ca uneori ajunge doar sa te gandesti la acel loc si esti ca nou. Dar daca ai putea, ai pleca chiar acum acolo!


Leu

Astepti cu multa bucurie etapa urmatoare a unei actiuni care evolueaza intr-un ritm alert. Nu ai ajuns inca la apogeu, asa cum sperai, dar simti ca te apropii din ce in ce mai mult de momentul maxim in care vei putea spune ca visul ti s-a implinit cu adevarat. Sentimentul de implinire care se cuibareste in inima ta este ca un balsam pentru tine, deoarece incepi sa-ti recapeti pacea interioara, dupa o perioada in care nu ai avut liniste. Toate revin la normal, spre bucuria ta deplina.


Fecioara

Ce e de facut cand inima ta trage in doua parti si nu te poti decide? Va trebui sa pui in balanta avantajele si dezavantajele pentru a alege totusi o singura cale. Nu poti face la fel de bine doua lucruri dragi tie, tot asa cum nu poti iubi doua persoane diferite in acelasi mod. Oricat de greu ti-ar fi sa renunti la unul din obiectele afectiunii tale, va veni o zi cand unul trebuie sa treaca pe un nivel secund, dedicandu-te in totalitate unei singure alegeri. Si azi va trebui sa faci distinctia dintre cele doua planuri, pentru ca nu le poti avea pe amandoua.


Balanta

Declaratiile de dragoste pot lua azi o forma mult mai entuziasta, de parca abia acum te-ai indragosti cu adevarat. Gesturile care vin de la persoana care te atrage te motiveaza si te stimuleaza sa te implici si mai serios in relatie. Schimbul de sentimente, de vorbe dulci, de promisiuni cu tenta sentimentala este extrem de intens incat esti gata sa spui ca ti-ai gasit jumatatea potrivita. Intr-o atmosfera atat de inflacarata pot avea loc numai evenimente speciale in doi: o destainuire de suflet, primul sarut, o cerere in casatorie


Scorpion

Desi, de obicei, esti sigur pe tine si spui lucrurilor pe nume, azi parca nu mai ai acelasi curaj in a-ti exprima parerile, mai ales ca nu ai argumente logice la tot ceea ce declari. Daca nu esti convins ca ai dreptate, pune mana pe o carte sau cere o confirmare de la cineva cu mai multa experienta, ca mai apoi sa indraznesti sa spui ce crezi cu fermitate. Aceasta instabilitate se datoreaza unei incomplete cunoasteri a problemei care te framanta, deci e nevoie de o documentare mai aprofundata. Dupa ce vei citi mai mult, vei sti sa-ti expui punctul de vedere mai bine.


Sagetator

Nu pune la suflet glumele nevinovate ale unei persoane care nu-si da seama ca depaseste limitele bunului simt. Crede ca face poante bune, dar pe tine mai mult te deranjeaza ceea ce spune. Arata-i ca nu e cea mai buna metoda de a te face sa razi, pentru ca subiectele pe care le ataca nu sunt de glumit, ci mai degraba pot rani pe cei mai sensibili. Nu ca ai face tu parte dintre cei fragili sufleteste, dar iti dai seama totusi ca a cam intins coarda.


Capricorn

Nu crede tot ce ti se promite azi, cel putin pana nu vezi lucrurile scrise negru pe alb, probate de dovezi incontestabile. Vorbele zboara in vant, deci multe ti se pot spune fara a contine nicio urma de adevar, tocmai de aceea trebuie sa ceri sa ti se demonstreze tot ce ti se spune. Asa, vorbe mari poate spune oricine, dar nu poate si dovedi ca ceea ce spune este real. Tu esti un om pragmatic, ce pune baza pe ceea ce vede cu ochii lui, deci asta vei dori si astazi pentru a avea incredere in ceea ce auzi.


Varsator

Apar neintelegeri intre indragostiti, dar sunt simple ciondaneli care nu ar merita prea multa atentie. Incearca sa nu le faci mai mari decat sunt, pentru ca animozitati exista in orice cuplu. Pe de alta parte, e posibil sa te aliezi cu partenerul intr-un razboi cu lumea, pentru ca ai impresia ca societatea are ceva impotriva voastra si va pune numai bete in roate. E doar un blocaj trecator, dar tu il faci sa devina punctul central al nervilor de acasa.
“One day you’ll leave this world behind,
so live a life you will remember.” - Avicii. ◢ ◤
 


Forum Jump: