[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Horoscop 01/12/2013
Author : SeNzOr, Category : Horoscop, 0 Replyes, 595 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Fantastic! este șeful meu
         
5,200
POSTS
1,743
THREADS
670
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 37.62[w]

Suit MemberRich Member8YReporterElite AwardEaster CakeX-Mas SnowflakeDonator Rank 38YSuit Member5KElite AwardMinecraft PlayerRatReindeer of X-MaxX-Mas Snowflake8YRich MemberReporterSuit MemberBlackhatCS:GO PlayerHalloween EventTreasure BoxClash of Clans PlayerX-Mas SnowflakeSupremeDonator Rank 3X-Mas Red SocksEaster CakeReporterGamer1K5K
12-01-2013, 06:40 PM
#1
BERBEC - Nu sta acasa intr-o astfel de zi, pentru ca cele mai bune lucruri se petrec in afara propriului camin. Ia legatura cu cat mai multe persoane, pe orice mijloace accesibile tie, pentru ca vestile vor veni in cantitati uriase, iar dintre ele vei afla si informatii de-a dreptul folositoare pentru planurile tale in desfasurare! Mai mult, azi poti cunoaste un om care va juca un rol cheie in multe dintre evenimentele importante din perioada urmatoare, deci iesi in lume, discuta, da telefoane, relationeaza, pentru ca suna bine!

TAUR - Nimic nu-ti convine din ceea ce auzi, deoarece ti-ai agatat sperantele pe un anumit eveniment care nu vine in forma mult dorita. E pacat sa pierzi o multime de alte vesti sau solutii bune doar pentru ca nu raspund asteptarilor tale de moment, deci lasa supararea la o parte si incearca sa te multumesti si cu putin, cu ceea ce primesti in schimb. Uneori solutiile cele mai bune pot aparea intr-un ambalaj care nu-ti place la prima vedere, dar dupa ce vei depasi impresia initiala, ai putea descoperi ca merita de fapt atentie. Asa si azi: accepta ce primesti de la ceilalti, chiar daca spui ca nu e ceea ce ai nevoie.

GEMENI - Pleci la drum cu sufletul coplesit de emotii, ori pentru ca iti iei ramas bun de la un loc si lasi in urma ceva ce ti-a oferit bucurie o perioada, ori pentru ca la destinatie te asteapta ceva ce te va impresiona la maximum. Pleci cu un sentiment ciudat fata de ceea ce parasesti, dar si fata de ceea ce urmeaza sa intalnesti, si cu un dram de nesiguranta, pentru ca nu esti foarte sigur ce te asteapta pe parcurs. Vestile care sosesc din acel loc au rolul de a-ti mari starea de emotivitate, incat stai ca pe ghimpi tot drumul.

RAC - Nu stii cum sa abordezi ziua aceasta: sa profiti de liniste si odihna sau sa te apuci de ceva mai palpitant, care sa te scoata din comoditate? Numai de starea de moment depinde totul, pentru ca daca tot ce-ti doresti azi e sa lenevesti pe langa casa, cu preocupari sedentare, atunci trebuie sa te rasfeti inca o zi cu aceste placeri ale simturilor. Dar daca simti ca te plictisesti, n-ar fi rau sa gasesti cel mai mic motiv de a iesi din monotonie si sa te implici intr-o actiune interesanta: sport, miscare, drumetii, chiar munca!

LEU - Prezenta prietenilor are efecte miraculoase asupra psihicului tau, deoarece nu ai timp sa te gandesti la ale tale datorita veseliei si galagiei create de ei. Implica-te in buna dispozitie din jurul tau, pentru ca iti vei reincarca bateriile si nu te vei mai stresa cu problemele zilnice. Chiar ai nevoie de o zi ca de vacanta, de totala detasare, in care sa-ti aduci aminte de lucrurile amuzante, frumoase, usoare ale vietii. Ce atata incrancenare, obsedat de tot felul de probleme? Arata ca reusesti sa te rupi de orice si sa te simti bine alaturi de cei care te invita la joaca sau la aventura.

FECIOARA - E nevoie de o contributie solida pentru a duce la indeplinire un mare scop, de aceea trebuie sa gasesti o cale de a-i convinge si pe altii care au ceva de oferit sa ti se alature. Daca isi unesc mai multi fortele in acelasi sens, rezultatele ar fi dintre cele mai bune. E o mandrie si un motiv de imensa satisfactie sa descoperi cat de multi oameni deosebiti vin alaturi de tine, umar la umar, pe cine te poti baza la nevoie, pentru ca roadele bune ale acestei actiuni incep sa se intrevada. Poti arata deja lumii ce a iesit concret din colaborarea voastra.

BALANTA - Pleci la drum fara nicio tragere de inima, considerand totul o simpla obligatie de familie sau pentru a-i face altuia pe plac. Iti sacrifici timpul pentru a duce la indeplinire aceasta sarcina si tocmai pentru ca o faci doar pentru a scapa de o obligatie, faci totul fara nicio placere si te intorci acasa frant de oboseala. Dar macar esti multumit ca ai mai sters de pe lista de datorii una care necesita eforturi suplimentare din partea ta. Nu prea stii ce te asteapta pe parcursul calatoriei, dar te lasi complet pe mana celui care te conduce la destinatie.

SCORPION - Pentru un vis, merita sa te lupti pana in panzele albe, chiar daca dai piept numai cu opozitii. Poti ajunge acolo unde ti-ai propus, dar trebuie sa pornesti la drum, constient ca nu vei fi ajutat de nimeni, ca exista multi care vor incerca sa-ti taie elanul. Daca nu tii cont de toate aceste piedici, vei vedea ca poti realiza orice numai bazandu-te pe propriile forte. Ai toate resursele necesare unui succes deplin, totul e sa ai si ambitia de a lupta cu piedicile puse intentionat de cei care nu au incredere in sansele tale de reusita. Tu crezi si asta conteaza cel mai mult!

SAGETATOR - Se instaleaza o atmosfera linistita, in care multe aspecte agitate de zilele trecute revin la normal si reusesti sa te mai relaxezi si tu cat de cat. Discutiile pe care le porti cu cei din jur, sfaturile prietenesti pe care le primesti de la acestia, odihna suplimentara si starea de veselie sunt perfecte pentru tine, pentru ca asa reusesti sa-ti reincarci bateriile cu ceea ce ai nevoie: calm, siguranta, pace interioara, armonie, impacare cu sine si cu ceilalti. Te simti bine printre oamenii care iti ofera cate ceva din toate acestea.

CAPRICORN - Te comporti ca un profesor gata sa tina predici celor care fac greseli, dar uiti ca si tu ai fost ca ei. Fii mai ingaduitor cu cei tineri sau cu cei mici, chiar daca ii prinzi cu minciuna, pentru ca fiecare om e supus greselii. Mai bine le oferi un exemplu personal demn de urmat inainte de a-i ataca dur pe diverse cai. Poti oferi o lectie de viata extrem de folositoare, dar fara a apela la ton ridicat, la nervi sau autoritate agresiva. Nici tu nu le stiai pe toate candva, ci ai invatat de la altii, deci pune-te si in pielea lor un pic.

VARSATOR - Niciodata nu le poti avea pe toate. Ai bani in portofel, nu ai iubire, ai prieteni - nu ai sanatate, iar intr-o astfel de zi ai tendinta de a pune in balanta plusurile si minusurile acestui moment. Evita astfel de comparatii, pentru ca, oricum ai privi lucrurile, unul din talere intotdeauna va cantari cel mai putin. Bucura-te cu ceea ce ai din belsug fara sa te mai gandesti la ceea ce nu ai de unde primi. Sigur vei fi compensat pe alte planuri astfel incat sa poti spune ca esti norocos pe macar unul din planuri.

PESTI - Un singur lucru trebuie evitat atunci cand intri in contact cu diferite categorii de oamenii: discutiile despre bani, pentru ca acestea vor tensiona de fiecare data atmosfera. Nimeni nu e pe acelasi nivel, ci tot se va gasi vreunul care sa comenteze criza in fel si chip, chiar daca in jur se afla si persoane instarite, si cu datorii imense in spate. Fii tu cel intelept si ghideaza dialogul intr-o directie care sa-i uneasca pe toti, dar orice ai face tot se va starni pe alocuri vreo furtuna de opinii financiare.



[Image: 2vi2xcy.gif]
You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: