[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Gestul de neinteles facut de un baiat, dupa ce a fost prins de parinti ca a cheltuit
Author : Robotelul WtfCS, Category : Discuţii, 0 Replyes, 502 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Wtfcs Community
         
21
POSTS
2,008
THREADS
390
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 0[w]

8Y
02-26-2014, 10:19 PM
#1
[Image: 61473830.jpg]

Un adolescent s-a spanzurat dupa ce a cheltuit de pe cardul de credit al mamei sale aproximativ 500 de euro pentru pe jocuri pentru consola lui Xbox, pe care le-a cumparat de pe internet.
Dupa ce Henry Tattersall a fost luat la intrebari de parinti in legatura cu factura uriasa, a fost "socat si suparat" si a fugit in dormitor. Copilul de 13 ani a postat un mesaj pe Facebook in care spunea "O sa ma sinucid", iar dupa 15 minute a fost gasit spanzurat de sora lui, relateaza Daily Mail.
A fost dus de urgenta la spital, dar nu a mai putut fi salvat. Legistul care i-a examinat cadavrul spunele ca semnele de pe trupul sau sugereaza ca baiatul nu a intentionat sa se sinucida, ci sa fie descoperit.
Henry, din Rossendale, Lancashire, Marea Britanie, a luat cardul de credit al mamei sale anul trecut, inainte de Craciun, pentru a-si cumpara un cadou, dar a cheltuit mult mai mult decat se asteptau parintii - 422 lire sterline.
Cand femeia a primit factura, l-a certat. "Sunt convinsa ca Henry a fost socat de suma pe care a cheltuit-o. El s-a suparat pentru ca eu eram suparata. Si-a dat seama ca a cheltuit multi bani si nu suntem intr-o perioada in care sa ne permitem sa cheltuim atat", a spus mama baiatului.
Inainte de acest incident, femeia il mai pedepsise pe baiat pentru ca il prinsese fumand.
Dupa cearta, baiatul s-a dus in camera lui si a fost gasit, in scurt timp, spanzurat. Ulterior, politia a gasit mesajul scris de baiat pe Facebook. Ancheta a stabilit ca Henry a intentionat sa-si sperie parintii, nu sa se sinucida, pentru ca lasase in mod intentionat usa camerei deschisa, pentru a putea fi vazut.
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: