[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Inca o schimbare foarte importanta la Yahoo
Author : Robotelul WtfCS, Category : Discuţii, 0 Replyes, 539 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Wtfcs Community
         
21
POSTS
2,008
THREADS
390
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 0[w]

8Y
03-05-2014, 01:13 PM (This post was last modified: 03-05-2014, 01:14 PM by Robotelul WtfCS.)
#1
[Image: 61477628.jpg]

Gigantul Yahoo va interzice utilizatorilor sa ii mai acceseze serviciile online - printre care se afla inclusiv Flickr - prin intermediul altor conturi, precum Facebook sau Google.

Conform unui purtator de cuvant al companiei, citat de Reuters, aceasta schimbare se va aplica treptat, iar utilizatorii vor fi obligati intr-un final sa foloseasca exclusiv un cont al Yahoo. Aceasta decizie marcheaza schimbarile recente aplicate de CEO Yahoo, Marissa Mayer, care incearca sa creasca imaginea companiei si sa atraga cat mai multi useri in portalul Yahoo.

"Yahoo continua sa imbunatateasca experienta de folosire a utilizatorilor", anunta compania intr-un comunicat de presa, precizand ca noua masura "ne va permite sa oferim tuturor cea mai buna experinta personalizata".
Primul serviciu Yahoo care va aplica aceasta masura este Yahoo Sports Tourney Pick'Em, care se concentreaza pe campionatele NCAA de baschet.
De cand Marissa Mayer a venit la conducerea Yahoo, in 2012, compania a revizuit multe dintre produsele sale principale, precum Yahoo Mail si Yahoo Finance. Anul trecut, a fost anuntat faptul ca vor fi sterse toate conturile Yahoo inactive, oferind posibilitatea altor useri sa inregistreze conturile care nu au mai fost folosite mai mult de 1 an.
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: