[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Horoscop 16 martie 2014
Author : Robotelul WtfCS, Category : Horoscop, 0 Replyes, 747 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Wtfcs Community
         
21
POSTS
2,008
THREADS
390
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 0[w]

8Y
03-16-2014, 01:08 PM
#1
BERBEC
Relatia ta amoroasa sau mariajul ocupa un loc important in viata ta si astazi ii dedici tot timpul, fara exceptie. Nu prea iti sta in caracter sa-ti arati afectiunea, insa te abati de la aceasta regula si iti rasfeti partenerul cu cele mai neasteptate declaratii de dragoste.

TAUR
Sentimentele nu dispar in ceea ce priveste relatia ta de iubire, insa a venit vremea luciditatii si a deciziilor corecte, Iar alegerile pe care le faci sunt de departe cele mai bune. Ai incredere in intuitia ta si in capacitatea de a opta pentru ce este mai bun pentru tine.

GEMENI
Daca vrei sa studiezi sau sa te specializezi intr-un domeniu anume, astazi este momentul sa te decizi si sa faci primii pasi de acomodare. Nu va fi o greseala, ci din contra, o oportunitate care-ti va deschide multe usi si-ti va aduce multe satisfactii.

RAC
Banii nu sunt o problema, dar nu-i risipi si tine-ti finantele in frau, caci ispitele nu vor intarzia sa apara si sa produca un haos in portofelul tau. Chiar daca vei fi totusi dispusa sa cheltuiesti, nu uita ca ai alaturi un barbat care controleaza extrem de bine aceasta zona financiara.

LEU
Astazi cresc sansele de a calatori departe sau pentru perioade lungi, pentru a-ti indeplini responsabilitatile de la locul de munca. In acest caz, interesul pentru casa si familie ramane in plan secundar, iar cei apropiati te vor trage de maneca si te vor critica.

FECIOARA
Astazi nu te preocupa foarte tare niciun subiect de natura personala sau profesionala si nicio discutie. Lucrurile tind sa mearga firesc pe fagasul existent sau pe cel planificat de ceva vreme, fara a intampina obstacole, iar tu tratezi totul ca intotdeauna cu mult calm si pragmatism.

BALANTA
Optimismul, energia si dragostea pentru tot ce te inconjoara se reflecta mai ales in relatia cu oamenii si te face si mai placuta si mai iubita de acestia. Trateaza lucrurile si persoanele de langa tine cu eleganta si diplomatie si te vei bucura in continuare de aprecierea lor.

SCORPION
Nu te avanta prea departe de realitate si pastreaza-ti discernamantul. In caz contrar, poti cadea prada unor perceptii gresite si te poti trezi in situatii neplacute, pe care nu le mai poti controla. Astazi nu e bine sa exagerezi sau sa actionezi fara sa-ti pese de ceilalti.

SAGETATOR
Astazi este o zi ideala pentru cooperare, impacari, revederi si reluarea acelor discutii placute cu prietenii tai cei mai buni, carora le-ai dus dorul. Relaxarea, indulgenta si detasarea de situatiile care iti consuma de obiceii nervii si rabdarea te ghideaza pe parcusul intregii zile.

CAPRICORN
Apar tot felul de ocazii de imbunatatire a situatiei materiale, profesionale si sociale si nu le vei lasa sa treaca pe langa tine nicidecum. Carisma inegalabila, autoritatea confirmata de-a lungul timpului si pasiunea cu care te dedici telurilor tale sunt factorii care te duc spre succes.

VARSATOR
Abtine-te de la cheltuieli inutile sau investitii importante care ar putea lasa un mare gol in portofelul tau si ai mare grija de bani, caci altfel ai toate sansele sa ramai in pana de finante. Ispita este mare, insa controlul asupra propriilor actiuni poate fi si mai mare, nu-i asa?

PESTI

Ai grija sa nu te entuziasmezi atat de tare incat sa-ti pierzi luciditatea si simtul masurii, caci lucrurile nu sunt chiar asa par. Desi oportunitatile de a-ti dovedi autoritatea sunt la picioarele tale, totusi foloseste-le cu atentie, fara sa faci abuz de ceea ce ti se ofera.
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: