[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Horoscop 22 martie 2014
Author : Robotelul WtfCS, Category : Horoscop, 0 Replyes, 782 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Wtfcs Community
         
21
POSTS
2,008
THREADS
390
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 0[w]

8Y
03-22-2014, 11:40 AM
#1
BERBEC
Invitatiile curg, sa vedem la cati dintre prieteni veti ajunge, cert e ca o sa va straduiti sa treceti in fuga pe la fiecare dintre ei, sa nu se supere niciunul.

TAUR
O sa va indeletniciti cu ceva treburi casnice, faceti si aprovizionarea, inainte sau dupa, pregatiti si niste delicatese si-i invitati, asa cum va place voua, pe niste prieteni pe la voi.

GEMENI
Se poate sa faceti cunostinta cu cineva care va fi foarte des in preajma voastra de-aici incolo si poate veti fi impreuna, o sa formati un cuplu stabil

RAC
Poate va duceti in vizita la niste prieteni care sarbatoresc ceva, e un prilej sa faceti si o excursie pana la ei, sa luati si o portie se aer proaspat, o sa fie revigorant

LEU
Vesti dintre cele mai bune, legate de o logodna, casatorie, de nasterea unui copilas, de o reusita la un examen si poate veti sarbatori momentul.

FECIOARA
Se poate sa se organizeze la voi acasa o masa festiva si o sa revedeti prieteni si rude pe care nu le-ati mai vazut de ceva vreme si sa prinda bine, sufleteste revederea.

BALANTA
O petrecere in familia largita, se-ntampla ceva la care v-ati bucura sa fie toti ai vostri de fata si sa aflati noutati, sa vedeti cum va puteti implica in evenimentele ulterioare.

SCORPION
O sa contribuiti cu bani la vreo gala de binefacere sau duceti un obiect de valoare ori poate le faceti un cadou unor prieteni in care au spus DA la starea civila.

SAGETATOR
Va puteti distra si in deplasare dar si acasa daca vin pe la voi niste prieteni de prin imprejurimi, starea de spirit va fi una speciala indiferent unde va veti afla.

CAPRICORN
Se poate sa revedeti o serie de prieteni pe care nu i-ati fi putut intalni prea curand daca nu era o aniversare sau un eveniment la scara mai mare, o casatorie civila.

VARSATOR
O sa va puteti distra fara sa cheltuiti multi bani pentru ca impartiti cheltuielile cu prietenii, poate chiar e randul lor sa va faca cinste cu cate ceva.

PESTI
O sa le faceti probabil, un cadou - de suflet - unor oameni la care tineti, cu prilejul unei mutari in casa noua sau pentru ca se-ntampla altceva important in viata lor.
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: