[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Hororscop 26 martie 2014
Author : Robotelul WtfCS, Category : Horoscop, 0 Replyes, 797 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Wtfcs Community
         
21
POSTS
2,008
THREADS
390
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 0[w]

8Y
03-26-2014, 11:32 AM
#1
BERBEC
Se poate sa primiti un accept, o autorizatie de constructie sau de transfer de pe un post pe altul, la job, sau poate va luati un credit bancar. Poate va trebui sa duceti niste acte fara de care nu o sa va luati banii cuveniti sau sa avansati cu un proces.

TAUR
Ati putea semna un contract de munca, poate fi si o colaborare si sa va aduca bani suplimentari sa puteti sustine cheltuielile casei, ratele la banca. Poate va gasiti un pic de timp si pentru socializare, sa vedeti ce se mai intampla in sfera mondena.

GEMENI
O sa va reuseasca initiativele care tin de profesie, de afaceri si o sa dati de sponsori si de alte persoane care va pot fi de ajutor. Un semn de viata de la cineva care va impartaseste iubirea, dar se afla la mare distanta sau n-are curaj sa se-apropie

RAC
O sa dispuneti de niste bani - poate primiti un surplus salarial si o sa puteti cumpara ceva pentru casa, poate la rugamintile copiilor. Se poate sa va faceti noi prieteni, sa iesiti mai des cu grupul in excursii, poate plecati in strainatate.

LEU
Se poate sa va lasati convinsi de cineva sa lucrati impreuna la un proiect care sa v-aduca bani ca vine perioada voastra de glorie si-o sa aveti succes. E posibil sa faceti cunostinta cu cineva de care n-o sa vreti sa va mai despartiti si se poate sa va si casatoriti.

FECIOARA
E posibil sa dezvoltati o afacere mai veche si sa dati curs unei oferte de colaborare, numai buna ca sa va sporeasca veniturile, sa rezolvati mai multe lucruri legate de casa, de familie. O surpriza placuta din partea cuiva care va iubeste si poate vrea sa reluati o relatie sentimentala, o casnicie.

BALANTA
Poate faceti unele modificari in locuinta, or fi reparatii sau vreo reamenajare si o sa scoateti niste banidin cont daca vor fi cheltuieli mari. O invitatie la un film, la o plimbare, la o cafea sa cultivati vechi prietenii, sa va revigorati sufleteste.

SCORPION
Posibila negociere si o sa obtineti un profit, o sa scoateti bani frumosi dintr-o afacere care presupune munca multa si de durata. In orice moment poate sa apara cineva in viata voastra sentimentala si sa fie o relatie stabila si sa va simtiti protejati de parteneri.

SAGETATOR
Se poate sa legalizati un act, sa va luati o casa, ori sa va mutati cu chirie, daca mai mult nu va puteti permite. O invitatie la un eveniment cultural, o lansare de carte, de film, un spectacol in premiera, e ceva care sa va ofere hrana spirituala.

CAPRICORN
O confirmare ca vi se aproba un proiect care sa v-aduca un plus de vizibilitate si multumirea ca lucrati la ceva care va place. Poate-i intindeti o mana de ajutor unei persoane care trece printr-o pasa proasta, o fi bolnava, suparata.

VARSATOR
Se contureaza un succes la un interviu sau la examen, la scoala, la un concurs pentru ocuparea unui post, a unei functii sau ca sa obtineti un salariu mai mare. E posibil sa va cumparati ceva scump si de care sa fiti foarte incantati, in special familia - poate fi si o masina.

PESTI
O sa va puneti in valoare niste aptitudini si s-ar putea sa va ofere cineva un job, sa castigati si niste bani pe baza vreunuia dintre talente. Intalnire de suflet si o sa luati in discutie o posibila casatorie si faptul c-o sa deveniti parinti.
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: