[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Horoscop 15 aprilie 2014
Author : Robotelul WtfCS, Category : Horoscop, 0 Replyes, 787 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Wtfcs Community
         
21
POSTS
2,008
THREADS
390
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 0[w]

8Y
04-15-2014, 10:08 AM (This post was last modified: 04-15-2014, 10:12 AM by Robotelul WtfCS.)
#1
BERBEC -Noi provocari in sfera profesionala, poate va gasiti ceva nou de lucru sau apar unele oportunitati in cadrul serviciului si sunt de luat in seama. Se poate s-aveti de semnat un contract impreuna cu partenerul de viata si sa definitivati o situatie.

TAUR - Or sa va treaca niste bani prin mana si o sa faceti plati, poate aveti niste restante si nu v-ar conveni sa va prinda Pastele cu datorii. Or sa revina cu insistente niste angajatori sa va dati acceptul pentru o colaborare in care ambele parti au de castigat.

GEMENI - Va pregatiti de o plecare in strainatate si treceti in revista actele de care aveti nevoie sa vedeti daca n-a expirat vreunul si va ocupati in amanunt. Se poate sa aflati care sunt adevaratele intentii ale partenerului de suflet si sa realizati ca vibrati la unison.

RAC - E posibil sa luati niste decizii radicale referitoare la o locuinta pe care vreti s-o vindeti sau sa impartiti niste bunuri cu un fost partener de viata. O sa vi se dea Ok-ul pentru un post de conducere sau pentru o functie anume si o sa intrati in paine cat de curand.

LEU - Ati putea pleca pe undeva ca sa rezolvati niste probleme de serviciu si sa incheiati contracte - lucrurile vor avea o amploare deosebita din toamna. Se poate sa investiti niste bani in casa si sa reamenajati si gradina sau balconul, terasa ca s-arate totul surazator de Paste.

FECIOARA - O sa luati niste bani, o suma mai mare, probabil, si o s-o gestionati cu cap, astfel incat sa n-o cheltuiti pe toata c-aveti proiecte mari pentru urmatoarea perioada. O sa iesiti mai des pe la intruniri colegiale, amicale, sa refaceti armonia din cadrul grupului si sa va incarcati, frumos, sufleteste.

BALANTA - O sa aveti parte de surprize amestecate, o sa consumati adrenalina, nu gluma, cu luna asta plina pe cap, dar puteti intalni si o persoana speciala. Se poate pronunta o sentinta judecatoreasca in favoarea voastra si sa vi se plateasca daune morale, materiale.

SCORPION - Se cam agita spiritele la job si poate reusiti sa va impuneti, sa nu tolerati orice lucru care vi se cere in mod discriminatoriu - veti lupta pentru drepturile voastre. Ati putea primi macar o parte din banii pe care-i asteptati si sa va mearga bine pe latura asta financiara.

SAGETATOR - Dati dovada de creativitate, va exprimati in asa fel incat sa se inteleaga exact ce vreti sa spuneti, indiferent de domeniul in care activati. Se poate sa faceti cunostinta, intr-un cerc de prieteni cu cineva de care sa va simtiti atrasi c-aveti multe in comun, cu persoana.

CAPRICORN - Poate v-ati hotarat sa va mutati, sa schimbati ceva in viata voastra, sa o luati, poate, de la zero in alta formula de cuplu. Se poate sa va ocupati indeaproape de pregatirile de Paste c-aveti musafiri sus pusi, care conteaza pentru voi.
VARSATOR - Se poate sa umblati cu mapa la subrat sa luati toate semnaturile, ma rog, se pot lua si pe net, probabil, sa incepeti ceva la slujba, la scoala. O aparitie in public, un plus de notorietate care v-ar putea deschide niste usi, e o revenire pe scena sociala.
PESTI - E posibil sa luati mai multi bani, poate si din particular - poate vi se aproba o cerere de credit bancar sau vi se platesc niste colaborari si.....surse ar mai fi. O sa va puteti reface viata sentimentala, sa fiti din nou fericiti sau poate si mai fericiti decat ati fost vreodata.
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: