[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Horoscop 1 Mai 2014
Author : Robotelul WtfCS, Category : Horoscop, 0 Replyes, 912 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Wtfcs Community
         
21
POSTS
2,008
THREADS
390
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 0[w]

8Y
05-01-2014, 11:50 AM (This post was last modified: 05-01-2014, 11:51 AM by Robotelul WtfCS.)
#1
TAUR
O sa va simtiti cat se poate de bine in compania prietenilor, a familiei, la aer curat, la padure, in gradina la malul marii, pe varf de munte, indiferent unde o sa fiti.

GEMENI
Exuberanta, fericire, de mult asteptati o zi ca asta in care sa va-ntalniti cu prietenii, sa stati la masa, la iarba verde sau pe nisip, sa va relaxati cum puteti mai bine.

RAC
O sa va alaturati unui grup sa plecati intr-o vilegiatura, sa luati parte la o manifestare culturala in care veti pune mult suflet.

LEU
Invitatii non stop, iar daca n-aveti un program anume o sa puteti trece cate un pic pe la fiecare dintre cei care va cheama la un mititel, un suc, o inghetata.

FECIOARA
O s-ajungeti la un eveniment care sa va destinda sufleteste, si e posibil sa intalniti oameni cu care veti pastra legatura si o sa iesiti mai des pe la sindrofii.

BALANTA
Se poate sa va duceti la un concert, la un spectacol, iar daca nu se iveste ceva tentant, va luati cosul de picnic si ajungeti intr-o padure, o poienita, faceti miscare.

SCORPION
O sa reluati iesirile in lume si o sa va revina cheful de viata, de distractie, veti iesi de fapt, din carapacea in care v-ati ascuns, in ultima vreme.

SAGETATOR
E posibil sa va intalniti marea dragoste, sa uitati de toata suferinta de pe urma unei despartiri dureroase si sa-ncepeti o viata noua si frumoasa.

CAPRICORN
O sa va destindeti in compania celor dragi si se poate sa iesiti cu grupul sa faceti miscare, sa va puneti in valoare niste calitati.

VARSATOR
Poate dati o fuga pana la rudele de prin imprejurimi sa va bucurati impreuna de primavara, de timpul liber comun, de peisaj si de o masa gustoasa.

PESTI
E posibil sa luati parte la un eveniment sportiv, cultural, o fi vreo competitie cu putina adrenalina si care sa va stimuleze increderea in propria persoana.

BERBEC
O sa puteti porni la drum si sa treceti si granita daca sunteti in mare forma si nici nu vreti sa ratati o astfel de ocazie, cu-atatea zile libere.
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: