[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Horoscop 3 iulie 2014
Author : TaZ., Category : Horoscop, 0 Replyes, 793 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
TaZz! WtfCs
       
3,421
POSTS
420
THREADS
230
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 6.89[w]

1K
07-03-2014, 09:06 AM
#1
BERBEC
Rabdarea si colaborarea cu colegii de serviciu pot fi astazi cele mai bune variante de abordare pentru a ajunge la un parteneriat serios, pe care te poti baza si care promite sa iti rasplateasca eforturile. Acasa, poti simti cum creste presiunea si ca manifestarile de autoriate nu mai pot fi tolerate, deci ai grija cata tensiune nervoasa acumulezi si ce faci pentru a te relaxa.

TAUR
Atat relatia cu partenerul de cuplu cat si cea cu copiii este astazi dominata de simtul puternic al responsabilitatii si de actiuni practice. Daca aveti de luat decizii pe termen lung, vei tine cont de cat de mult vor fi si acestia afectati iar pentru noi surse de crestere a veniturilor te poti indrepta catre actiuni care iti pun in valoare capacitatea spontana de exprimare.

GEMENI
Siguranta si nevoia de control in chestiunile banesti poate constitui un factor suplimentar care sa te faca sa te mobilizezi pentru a desfasura un ritm de lucru mai organizat. Astfel, desi ai destule idei bune care-ti trec rapid prin minte, ai nevoie de o analiza atenta, eventual in intimitatea caminului privind ceea ce poti face astfel incat actiunile tale sa fie cat mai productive.

RAC
Organizarea si atentia la detalii in activitatile cotidiene sunt la ordinea zilei iar un ritmul alert de care vei avea parte te poate distrage intr-o oarecare masura de la luptele de putere pe care le poti experimenta in relatia cu partenerii tai, de afaceri sau de casnicie. Pana nu gasesti o cale de rezolvare cat de cat amiabila, ar fi recomandat sa nu iei decizii radicale si sa incerci sa discuti detasat.

LEU
Astazi vei aborda tema financiara cu multa precautie, incercand sa iei in cunostinta de cauza cele mai bune solutii care privesc investitiile, mai ales cele care vizeaza si restul familiei. Tensiunile care sunt legate de locul de munca pot genera frustrari si tumult sufletesc greu de exprimat dar e de preferat sa nu eviti momentul confruntarii cu ele si solutionarea intr-o anume directie.

FECIOARA
Comunicarea cu persoanele cu care interactionezi este marcata astazi de axarea pe subiecte concrete si bine argumentate, ceea ce poate fi un avantaj in negocierile ce privesc cariera dar si un plus de seriozitate in abordarea studiilor pe care le urmezi. Cu prietenii poti intra insa in conflicte, simtind nevoia de a schimba ierarhia pentru a-ti manifesta in voie creativitatea.

BALANTA
Sistemul de valori la care aderai pana de curand poate sa necesite schimbari, incluzand si raporturile tale cu persoane cu autoritate. Insa inainte de a lua decizii ar fi recomandat sa iti aduni gandurile in liniste si sa-ti analizezi atent sursele de anxietate. Ceea ce nu iti mai foloseste poate fi lasat in urma mai usor, doar trebuie sa-ti regasesti pacea interioara, ajutat eventual de cautari spirituale.

SCORPION
Relatia cu domeniul legislativ sau chiar cu un profesor autoritar pare sa devina destul de tensionata, dar daca iti mentii o viziune realista si marcata de responsabiliate asupra planurilor de viitor poate castigi un plus de incredere in puterea ta personala. Atitudinea calma si rabdatoare iti poate aduce alaturi oamenii de care ai nevoie pentru a-ti indeplini dorintele.

SAGETATOR
Perfectionist si preocupat sa-ti duci responsabilitatile sociale la bun sfarsit, ai sanse sa iesi in evidenta prin munca depusa si mai putin prin entuziasm. Daca mai existau aspecte nemultumitoare, inclusiv legate de veniturile tale, acum este un moment bun in care sa stai la masa dialogului si odata clarificate, sa lasi in urma subiectele apasatoare pe care ai incercat sa le ignori.

CAPRICORN
Sfera relationala se poate incarca de tensiune, fiind dispus sa schimbi cat mai curand termenii oricarui parteneriat daca te simti dominat sau nu esti lasat sa te exprimi. Desi ai toata energia necesara si tentatia de a trece la fapte va fi mare, ar fi de preferat sa incerci mai intai sa te detasezi putin, discutand si cerand sfatul unor prieteni de nadejde care pot fi obiectivi.

VARSATOR
Simtind nevoia de a revizui atitudinea legata de serviciu si relatia cu cei alaturi de care muncesti, astazi esti ajutat de o buna capacitate analitica pentru a face ordine in sectorul banilor si a bunurilor de care beneficiezi prin asociere. Chiar daca poate ai senzatia ca te deplasezi cu pasi lenti spre scopurile propuse, atitudinea precauta si atentia la detalii iti sunt cei mai buni aliati.

PESTI
Astazi atentia iti va fi indreptata catre partenerul de viata, alaturi de care vrei sa iei cea mai buna decizie intr-o chestiune care implica acte si chestiuni legislative, fara insa a te abate de la principiile in care crezi. Planurile de viitor pe care ti le-ai facut pot suferi transformari deoarece este posibil ca dorintele copiilor tai sa nu mai fie in concordanta cu acestea.
“One day you’ll leave this world behind,
so live a life you will remember.” - Avicii. ◢ ◤
 


Forum Jump: