[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






HOROSCOPUL SAPTAMANII 3 - 9 noiembrie 2014
Author : irRePlacEable., Category : Horoscop, 0 Replyes, 770 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
         
2,371
POSTS
461
THREADS
1300
REPUTATION
Female
Sex

WtfCs Coins: 1.67[w]

Elite Award1K
11-04-2014, 11:49 AM
#1
HOROSCOP BERBEC

Dragoste - Astrele sunt de partea ta, iar in aceasta saptamana vei avea parte de multe cadouri din partea persoanei iubite, iar daca esti singura, ai posibilitatea sa intalnesti un barbat cu care sa te intelegi destul de bine si sa-ti faca placere sa iesi cu el.

Bani - Primesti o oferta de a investi intr-un proiect indraznet, insa inainte de a lua o hotarare in acest sens, ar fi de preferat sa te consulti si cu un specialist pentru a fi sigur ca este o idee buna.

Sanatate - Esti intr-o forma fizica de invidiat, insa nu ar fi rau daca ai continua sa lucrezi la fel de constiincios ca pana acum. Nu uita ca este important sa ai un stil de viata sanatos si echilibrat.

Munca - Lucrurile merg bine la job, te intelegi foarte bine cu colegii, iar superiorii tai apreciaza eforturile pe care le depui, asa ca nu ai de ce sa te plangi in acest sens.

HOROSCOP TAUR

Dragoste - Nu prea esti intr-o perioada buna din punct de vedere sentimental, mai ales ca nu prea te intelegi cu persoana iubita. Va certati des, nu prea reusiti sa comunicati asa cum v-ati dori, iar aceasta situatie iti creeaza un disconfort psihologic.

Bani - Dupa o perioada mai dificila, reusesti sa iti rezolvi cateva dintre problemele financiare, insa mai ai de tras, asa ca ar fi bine sa fii atenta la cheltuieli.

Sanatate - Este o perioada foarte dinamica si plina de vitalitate. Nu ai probleme majore de sanatate, mai ales ca ai un regim alimentar echilibrat si nu faci excese, lucru care te ajuta sa te mentii in forma.

Munca - Primesti un proiect important de care depinde si viitorul tau la actualul loc de munca, asa ca iti indrepti toata atentia spre rezolvarea acestuia. Incearca sa nu exagerezi cu munca, deoarece nu vei mai da randament maxim.

HOROSCOP GEMENI

Dragoste - Este momentul potrivit sa incepi din nou sa iesi in lume, dupa o perioada destul de dificila in care ai incheiat o relatie de lunga durata. Nu uita ca mai exista barbati in lume, asa ca gandeste cu optimism.

Bani - Ai facut multe cheltuieli nechibzuite in ultima perioada, asa ca acum nu te aflii intr-o situatie foarte buna din punct de vedere financiar. Trebuie sa apelezi la ajutorul unui apropiat pentru a-ti acoperi niste datorii, asa ca fii mai atenta pe viitor.

Sanatate - Ai muncit foarte mult in ultimele zile, iar acum oboseala incepe sa-si faca simtita prezenta. Incearca sa te odihnesti cat mai mult si sa nu mai exagerezi cu efortul, deoarece problemele s-ar putea agrava.

Munca - Din cauza unor probleme de comunicare cu o parte dintre colegi, acum te aflii intr-o situatie neplacuta, in care esti obligata sa oferi anumite explicatii pentru rezultatele nesatisfacatoare din ultima perioada.

HOROSCOP RAC

Dragoste - Inceputul saptamanii te gaseste cu chef de cearta, asa ca esti in stare sa comentezi aproape fiecare decizie a partenerului de viata. Incearca sa te calmezi si sa fii mai diplomata, astfel vei ajunge sa ai probleme de comunicare.

Bani - Te-ai saturat ca mereu sa ai probleme financiare, asa ca esti decisa sa iti imbunatatesti situatia materiala. Incepi sa te interesezi de oportunitatile pe care le ai, apoi incerci sa iei decizia potrivita pentru tine.

Sanatate - Obiceiurile nesanatoase din ultima perioada iti creeaza probleme medicale, iar acum te confrunti cu o durere de burta destul de apasatoare. Este nevoie de un control de specialitate pentru a primi tratamentul potrivit.

Munca - Te-ai saturat de actualul loc de munca, asa ca incerci sa gasesti o varianta pentru a-ti largi orizonturile profesionale. Cauti variante de joburi noi sau de proiecte indraznete in care sa te implici.

HOROSCOP LEU

Dragoste - Este nevoie sa acorzi mai multa atentie partenerul de viata pe care l-ai neglijat in ultima perioada din cauza problemelor de la job. Fa-i un cadou sau organizeaza o iesire romantica la sfarsitul saptamanii.

Bani - Chiar si la jocurile de noroc ati putea avea un succes de invidiat. Astrele sunt de partea ta in aceasta perioada, asa ca este momentul potrivit sa investesti intr-o afacere sau sa incepi una pe cont propriu.

Sanatate - Oboseala si stresul din ultima perioada sunt mai mult decat evidente, asa ca ar fi de preferat sa mananci cat mai echilibrat si sa te odihnesti cat mai mult.

Munca - Ai o saptamana linistita, in care reusesti sa iti rezolvi o mare parte din task-urile de la job, astfel ca week-end-ul il poti petrece linistita alaturi de cei dragi, fara stresul de la locul de munca.

HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Chiar daca la inceputul saptamanii ai niste probleme de comunicare cu partenerul de viata, reusesti sa le rezolvi destul de repede, asa ca lucrurile iti vor reveni la normal.

Bani - O cheltuiala neprevazuta iti da planurile peste cap, asa ca esti nevoita sa apelezi la economiile pe care le-ai facut de-a lungul timpului pentru a-ti putea rezolva problemele fara sa te imprumuti de la apropiati.

Sanatate - Ai o stare de sanatate destul de buna, mai ales ca in ultima perioada ai avut grija sa faci mult sport si sa ai un regim alimentar echilibrat care iti ofera o stare de spirit confortabila.

Munca - Treci printr-o perioada buna din punct de vedere profesional, in care superiorii tai iti apreciaza eforturile, iar colegii te fac sa te simti speciala si importanta.

HOROSCOP BALANTA

Dragoste - Partenerul de viata te impresioneaza inca de la inceputul saptamanii cu o surpriza care iti demonstreaza cat de mult tine la tine si cat de norocoasa esti sa-l ai langa tine.

Bani - Nu aveti probleme legate de bani in aceasta perioada. Apar niste cheltuieli neprevazute, insa nimic care sa iti creeze probleme majore, asa ca te poti declara multumita.

Sanatate - Ai numeroase probleme de sanatate pe care trebuie sa incepi sa le rezolvi, altfel s-ar putea agrava. Mergi la niste controale de specialitate pentru a afla care sunt cauzele si pentru a primi tratamentele adecvate.

Munca - Esti intr-o pozitie foarte buna la job, iar din aceasta cauza colegii sunt destul de invidiosi pe tine si incearca sa-ti puna piedici, insa sefii tai sunt constienti de acest lucru, deci nu vei avea probleme in acest sens.

HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Astrele sunt de partea ta, de aceea este perioada potrivita pentru a lua niste decizii importante pe plan personal, mai ales ca si partenerul de viata pare sa fie pe aceeeasi lungime de unda.

Bani - Iti rezolvi o parte dintre problemele financiare, insa mai ai mult de munca in acest sens, deoarece ai facut destul de multe cheltuieli nechibzuite in ultima perioada.

Sanatate - Stai bine din punct de vedere al starii de sanatate, insa ar fi indicat sa faci si o vizita la medicul de familie pentru a-ti recomanda niste vitamine, mai ales ca de-abia ai trecut peste o gripa.

Munca - Eforturile iti sunt apreciate la adevarata valoare, iar acest lucru te bucura foarte mult, mai ales ca ai muncit enorm in ultima perioada si ai renuntat la numeroase iesiri cu prietenii si ore pe care ai fi putut sa ti le petreci alaturi de persoana iubita.

HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Trebuie sa fii mai intelegatoare cu partenerul de viata si sa nu mai analizezi fiecare actiune pe care o face. Ar fi bine sa gasesti echilibru de care ai nevoie in aceasta relatie daca nu vrei ca lucrurile sa se inrautateasca.

Bani - Stai bine din punct de vedere financiar, insa nu ar fi rau daca te-ai gandi si la un plan de economii pentru viitor, mai ales ca ai posibilitatea sa pui niste bani deoparte.

Sanatate - Esti decisa sa renunti la toate lucrurile care iti creeaza probleme medicale, asa ca primul pas pe care il faci este sa excluzi din meniul zilnic mancarea nesanatoasa.

Munca - Apar noi oportunitati cu ajutorul carora iti poti imbogati experienta profesionala. Chiar daca la prima vedere par foarte atractive, nu te hazarda sa iei o decizie pana nu te consulti si cu cei din jurul tau.

HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Dupa o lunga perioada de agonie din punct de vedere sentimental, a venit momentul sa te bucuri de prezenta unei persoane iubitoare in viata ta, care iti readuce zambetul de buze.

Bani - Se anunta o perioada de succes din punct de vedere financiar, de care ar trebui sa profiti, mai ales ca pana acum te-ai confruntat cu destul de multe probleme in acest sens.

Sanatate - Ai facut destul de multe excese pe plan culinar, de aceea acum incep sa se vada si efectele negative. Ar fi potrivit sa mergi la un consult de specialitate si sa nu mai mananci atat de multe lucruri nepotrivite.

Munca - Datorita unui proiect la care lucrezi de cateva saptamani, iti descoperi noi calitati de care nu stiai pana acum, ceea ce iti creeaza o stare de spirit foarte buna, mai ales ca superiorii tai observa acest lucru.

HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Este o perioada promitatoare pe plan personal, astrele te invita sa te bucuri de viata alaturi de persoana iubita, mai ales ca relatia in care te aflii iti ofera cele mai mari satisfactii.

Bani - Stai bine din punct de vedere financiar, ai o oportunitate foarte buna de a investi intr-un proiect si ar fi bine sa nu ratezi aceasta sansa, mai ales ca ai visat de ceva vreme la o asemenea provocare.

Sanatate - Nu ai nicio problema de sanatate majora, ba chiar de poti lauda cu o forma fizica de invidiat si cu o dispozitie de zile mari, care te face sa radiezi si sa emani numai energie pozitiva.

Munca - Urmeaza sa primesti un proiect important, insa asta nu te sperie, mai ales ca iti doreai de mult sa ai mai multe responsabilitati si sa le demonstrezi celor din jur ca esti capabila de lucruri marete.

HOROSCOP PESTI


Dragoste - Viata sentimentala este destul de instabila. Nu reusesti sa gasesti pe nimeni care sa se potriveasca gusturilor tale, asa ca oscilezi intre aventurile de o noapte si incercarile de lunga durata care se dovedesc a nu fi prea inspirate.

Bani - Trebuie sa ia mai multa grija de banii castigati, deoarece se anunta o perioada in care ai de facut destul de multe cheltuieli care iti vor diminua bugetul.

Sanatate - Dispui de foarte multa energie pe care nu ar trebui sa o irosesti pe activitati inutile, deoarece petreci numeroase ore solicitante la locul de munca si este nevoie sa fii intr-o forma cat mai buna.

Munca - Iti asumi numeroase riscuri la locul de munca, iar asta iti creeaza un avantaj in fata colegilor. Esti apreciata pentru munca pe care o depui si pentru faptul ca incerci de fiecare data sa-ti imbunatatesti rezultatele.
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: