[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






GENOA - ATALANTA 3-1 // Prestație FENOMENALĂ a lui Ionuț Radu
Author : Giacomo, Category : Sport, 0 Replyes, 717 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Staff Ts3
 
344
POSTS
104
THREADS
20
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 3.44[w]
12-23-2018, 04:25 PM
#1
Genoa a reușit azi prima victorie după aproape trei luni. Cu Ionuț Radu aflat într-o formă excepțională, Genoa a învins-o pe teren propriu pe Atalanta, scor 3-1.

Portarul român a reușit 3 intervenții fantastice în prima repriză, respingând un penalty la 0-0. Și la al doilea 11 metri a ghicit colțul, dar n-a mai parat, oferindu-i prima victorie lui Cesare Prandelli. 

Ce cadou frumos de Crăciun și-a făcut Ionuț Radu! Stadionul Luigi Ferraris îl motivează fantastic pe goalkeeperul român, care își depășește limitele în fața propriiilor fani. Așa a fost și azi, Genoa fiind salvată în situații critice contra Atalantei (3-1).

Căpitanul naționalei U21 a pus lacăt la poartă, reușind 3 parade extraordinare în prima repriză, încheiată de echipa lui Prandelli în avantaj (1-0).

CURAJOS ȘI IMBATABIL

Duelul personal cu Iličici a pornit în minutul 20. Mingea șutată din lovitura liberă a fost deviată de Toloi, însă Radu s-a opus cu un reflex formidabil, fiind atent și la cornerul succesiv. Nici de la 11 metri n-a fost depășit.

La penaltyul acordat cu VAR (henț Romero), Ionuț a ghicit colțul, plonjând în dreapta și respingând balonul trimis de sloven. În prelungiri, a înghețat din nou tabela. Ocrotit de bară la "capul" lui Gomez, portarul Grifonului a blocat temerar în fața aceluiași argentinian, în careul mic, lovindu-se la cap. Genoa a lovit la ultima fază prin Piątek, șut deviat de Toloi. Autogol!

DOAR ZAPATA L-A ÎNVINS

Și actul secund a fost intens și solicitant pentru Ionuț. A scăpat fără gol la faza în care Criscito i-a anticipat ieșirea, dar columbianul nu l-a mai iertat de la 11 metri. Și la al doilea penalty (comis de căpitanul Criscito) a intuit colțul: Duvan a tras tot în dreapta, tare, și Radu numai a atins mingea.

Suspansul a continuat, cu voleul imparabil al lui Lazovici. Bergamascii au capitulat după "roșul" lui Palomino. Piątek a punctat la vinclu, iar oaspeții au terminat în genunchi: eliminat și Toloi! A fost prima victorie de la revenirea lui Prandelli în Serie A și întâia a Grifonului după 83 de zile
Regulament Forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.
You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: