Welcome to www.wtfcs.com Since 2011 - Play with us!

Robotelul WtfCs
Forums in 'Tombola Craciun 2017'
 
Search Mistake
( Gaseste greseala ) - In diferite topicuri, va trebui sa gasiti greselile, in functie de greselile gasite o sa primiti un procentaj din care acumulati puncte. Odata cu gasirea greselilor, o sa trimite-ti un mail/pm catre organizatori, pentru a nu iesi discutii precum ca un alt utilizator vede greselile care le-ati gasit si le "fura" de la dvs. Nu va ganditi ca va trebui sa cautati in topicurile vechi, NU! Fiecare topic de genul va avea in fata TAG-UL [CONCURS] asa ca nu va speriati, va fi usor. Greselile vor fi facute de noi intentionat, asa ca, diacriticele nu se pun deoarece textul este preluat din alta sursa. Greselile vor fi cuvinte schimbate intentionat, asa ca cititi textul cu MARE atentie.

2

Threads

4

Posts
[FM] Povestea renului Rud...
12-16-2017, 03:23 PM
by daNN1eL
Christmas Letter
( Scrisoare de craciun ) - Va trebui sa compuneti o scrisoare catre MOSUL, dar, va trebui sa utilizati OBLIGATORIU cateva cuvinte cerute de noi(precum MASINA, GLOB, BRAD, BISCUITI, si sau multe altele, aceasta metoda ne ajuta sa aflam originalitatea textului, asa ca nu copiati/transcrieti din alta parte pentru ca totul va fi verificat.

1

Threads

1

Posts
[CL] Scrisoare pentru Mos...
12-15-2017, 09:15 PM
by daNN1eL
Cel mai frumos BRAD
( Impodobiti bradul ) - Daca ati facut-o deja sau daca nu, dragilor, daca doriti sa participati va trebui sa o faceti. Dupa inscriere, faceti o poza bradului, DESENATI PE O FOAIE numele comunitatii, alaturi de numele de UTILIZATOR pe care il aveti pe forum si pozati. ( Exemplu : WTFCS - Daniel ) ( Aceasta metoda este folosita pentru originalitate) Fiecare poza v-a fi adaugata intr-un CHESTIONAR/POLL pentru a fi votata.

2

Threads

5

Posts
[BRAD] irRePlacEable.
12-17-2017, 11:22 PM
by Dey.
Cel mai frumos DESEN
( Desenati ) Gandindu-ma ca nu toata luma are posibilitatile pt a participa la cele cu brad sau compunere poate desena ceva de Craciun, orice. Dorim cat mai multa originalitate, in partea de jos a picturii, desenului sau foii, dorim numele comunitatii scris in clar WTFCS. Fiecare desen v-a fi adaugat intr-un CHESTIONAR/POLL pentru a fi votat.

4

Threads

4

Posts
[DESEN] MiCuTZU.mZzk
12-16-2017, 08:26 PM
by MiCuTZU.mZzk
Cel mai iscusit Spiridus
(Ceva in gen ORIGAMI ) - Fiecare va trebui sa faca LA ALEGERE sau CAT SI CUM POATE din materiale (foi, carton, sau alte chestii care cred ca le poate avea fiecare : REN / MOS CRACIUN / CADOU/ BRAD / OM DE ZAPADA / FULGI ) POZA Iarasi alaturi de foaie cu wtfcs si numele sa ne dam seama ca sunt facute de respectivul concurent. Fiecare creatie va fi adaugata intr-un CHESTIONAR/POLL pentru a fi votata.

0

Threads

0

Posts
Never
Support & Intrebari
Ai nelamuriri ? Posteaza aici!

3

Threads

20

Posts
Castigatori Tombola 2017
01-29-2018, 01:09 AM
by Fantastic!

Tombola Craciun 2017
Thread / Author Replies Views Rating Last Post [asc]
Forum Announcements
    Gazduire gaming la super preturi! - - - 11-13-2013, 09:33 AM
    Se cauta moderatori - - - 03-21-2013, 08:30 AM
Sorry, but there are currently no threads in this forum with the specified date and time limiting options.


  New Posts
  Hot Thread (New)
  Hot Thread (No New)
  No New Posts
  Contains Posts by You
 

Forum Jump: