[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






”Eu și acum aș reveni la Steaua!”
Author : czr.v, Category : Ştiri, 0 Replyes, 672 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Membru
 
1,146
POSTS
188
THREADS
349
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 2[w]

1K1K1K1K1K1K1K1K1K1K1K1K1K1K1K1K1K1K1K1K1K1K1K
03-17-2019, 06:48 PM
#1
FCSB n-a câștigat nicun meci în deplasare în 2019, după care a pierdut și primul meci din play-off, de pe teren propriu, în fața celor de la Viitorul, scor 1-2. Gigi Becali s-a declarat nemulțumit de prestația unora dintre fundași, dar și de Cristian Bălgrădean (30 de ani). Patronul roș-albaștrilor a spus că la vară va remania lotul și iată că deja primește o veste neașteptat de bună. Florin Niță (31 de ani), legitimat acum la Sparta Praga, a spus că ar reveni în orice moment la clubul la care a cunoscut consacrarea.

”Eu și acum aș reveni la Steaua, pe cuvânt! Dar nu depinde de mine, am contract cu Sparta și trebuie să-l duc până la final. Dacă vor avea nevoie de mine, cei de la Steaua trebuie să discute cu cehii și să rezolve problema!”, este anunțul pe care Niță l-a făcut în momentul în care a revenit în România pentru a se prezenta la națională.

Niță a mai precizat că ține legătura cu foștii săi colegi de la FCSB și că unora își permite chiar să le dea sfaturi. ”Țin legătură cu mai mulți jucători de acolo, pentru că Steaua e a două mea familie și trebuie să păstrez legăturile cu ei. Vorbesc cu ei, le doresc tot binele din lume.

Când vorbim nu pot să le dau eu sfaturi, dar le spun că trebuie să se concentreze mai mult și să joace fotbal”, a mai spus Niță.

Niță ar putea juca cu Suedia, dacă nu-și revine Tătărușanu
În acest moment, Florin Niță reprezintă cam a doua opțiune pentru postul de portar al primei reprezentative, pentru dubla cu Suedia și cu Feroe, după Ciprian Tătărușanu (33 de ani). Goalkeeper-ul lui FC Nantes s-a accidentat uşor la ultima şedinţă de pregătire, de sâmbătă, 16 martie 2019, şi nu a fost inclus în lotul "canarilor" pentru duelul de azi, duminică, 17 martie, cu Reims. Totuşi, în acest moment nu se pune problema ca goalkeeperul să piardă convocarea la naţională.

Tătărușanu se va prezenta la lot, unde starea lui va fi monitorizată. Sunt şanse mari ca portarul să fie recuperat total în timp util, decizia tehnicianului lui Nantes fiind una preventivă. Foarte probabil, el ar fi putut fi folosit şi în Ligue 1, dar nu s-a dorit să se rişte.

Florin Niță a plecat de la FCSB la 31 ianuarie 2018. În schimbul transferului, Sparta Praga s-a obligat să achite suma de două milioane de euro, plus un bonus în valoare de 500.000 de euro dacă echipa se va califica în următorii patru ani în grupele UEFA Champions League. La Sparta, Niţă are un salariu de 500.000 de euro pe an, plus bonusuri. La FCSB, portarul câştiga 180.000 de euro pe an.
You are not allowed to view links. Register or Login to view.



Forum Jump: