[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






[NEWS] Atenție gameri! REVIEW - Monitor curbat pentru pasionații de jocuri pe calculator
Author : mihay111, Category : Stiri gaming, 0 Replyes, 722 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Moderator
     
577
POSTS
452
THREADS
190
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 0.15[w]

Suit Member
04-19-2020, 07:45 PM
#1
Atenție gameri! REVIEW - Monitor curbat pentru pasionații de jocuri pe calculator
Am testat un super monitor pentru pasionații e jocuri pe calculator. Un gigant de 49 de inci cu ecran curbat. Ce parere ne-a lasat, vedeti mai jos! VIDEO
[Image: screenshot-2.jpg]

Cum gamingul a devenit una din activitatile favorite ale oamenilor in timpul izolarii in casa, am inceput sa intrebam si noi in stanga si in dreapta cam ce ne-ar trebui pentru o experienta cat mai buna. Aproape toata lumea ne-a zis ca un monitor performant este un must-have, asa ca i-am rugat pe cei de la Samsung sa ne recomande ceva.
[Image: screenshot-4.jpg?w=800]

Asa am primit modelul C49, un „monstru” de 49 de inci, cu curbura ecranului de 1800R. Dupa aceea l-am rugat pe Andy de la You are not allowed to view links. Register or Login to view. sa ne zica parerea lui despre acest monitor.

Din start te anuntam ca daca nu esti pasionat de gaming, sau nu petreci mult timp in fata calculatorului, acest monitor nu este pentru tine. In plus, trebuie sa ai grija la spatiu. Nu incape pe orice birou sau in orice colt, asa ca vei avea de facut niste aranjamente prin camera. Ideal este sa iti lasi si putin spatiu intre tine si el, pentru a putea sa te bucuri cum trebuie de tot ce iti ofera.

 




Daca ai trecut bine peste etapa plasarii si montatului (foarte greu daca esti singur, asa ca prietena sau sotia  pot deveni ajutoare de nadejde) atunci este momentul sa te lasi pe spate si sa te bucuri de experienta.
[Image: screenshot-3.jpg?w=800]

Partea buna este ca nu trebuie sa ai un sistem foarte performant ca sa beneficiezi de toate „bunatatile” acestui monitor. Andy l-a testat pe un I5-6400, 3.30 Ghz, 16 GB DDR și cu o placă video Nvidia GTX 970 si nu a intampinat nicio problema, asa ca pentru cei cu sisteme mai noi si performante lucrurile vor sta si mai bine. De recomandat folosirea unui cablu DP (display port) și nu unul HDMI.

Dacă adori jocurile FPS, gen Call of Duty sau Counterstrike, atunci o să te distrezi de minune
Nu au fost probleme, iar daca, la fel ca Andy, adori jocurile FPS, gen Call of Duty sau Counterstrike, atunci o sa te distrezi de minune. Monitorul optimizeaza instantaneu nivelurile gamma de negru, rata de contrast, claritatea și setarile de culoare pentru orice gen de joc. Rata de refresh este de 144 hz, ceea ce inseamna ca jocurile se vor derula fara intreruperi.

[Image: screenshot-5.jpg?w=800]

Amintim si de tehnologia New Metal Quantum dot, care asigura culori mai naturale si o acuratete sporita.

 
Daca te-ai plictisit de joaca si vrei sa te relaxezi la un film, atunci problema spatiului revine. O sa te simti ca la un cinema IMAX, dar asta nu este mereu un lucru bun. Daca te poti onbisnui cu perspectiva larga, atunci va fi bine, daca nu, nu incerca.
Pentru cei care lucreaza acasa in aceasta perioada, sau in general, atunci acest monitor este ideal pentru multitasking. Easy Setting Box iti permite sa imparti ecranul in mai multe marimi, astfel ca vei putea urmari mai atent tot ce ai de facut.

Binenteles, pretul este unul dintre cele mai importante criterii pentru toata lumea. Acest monitor nu este deloc unul ieftin, dar comparativ cu alte modele similare, poate sa reprezinte o optiune viabila.
Noi il recomandam pentru pasionatii de gaming si care gasesc monitorul la oferte in jur de 4000 de lei. Daca ai un sistem performant si vrei un monitor de gaming, la acest pret nu vei gasi multe variante mai bune. Daca insa pretul sare de 4000 lei, atunci probabil este mai bine sa pastrezi banii pentru o oferta sau sa cauti altceva.
sursa: You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: