[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Ban luat degeaba
Author : Teebee, Category : Reclamatii admin/helper/player, 4 Replyes, 796 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Incepator
 
3
POSTS
2
THREADS
0
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 0.08[w]
05-03-2020, 04:47 PM
#1
1.Nickul dvs: Teebee | Pvpro.com 
2.Nickul reclamatului: 1Tap 
3.SteamID-ul reclamatului: Nu îl am 
4.Motivul pentru care il reclami: Mi-a dat ban degeaba pe motivul că i-am dat Discord-ul greșit 
5.Dovada: Apar în ban list-ul lui 
6.SteamID-ul tau: STEAM_0:0:545883428 
7.Alte obiectii: Mă jucam pe server cu un prieten și eram amândoi pe Discord până când acest admin 1Tap m-a tras spectate și mi-a cerut Discord-ul. I-am dat Discord-ul și din păcate greșisem o literă, și eu n-am văzut și după ce i l-am dat am băgat CS-ul în bară ca să îi accept pe Discord. Am stat un minut să aștept cererea, am văzut că nu vine și reintru înapoi în CS ( țin să precizez faptul că a fost tot timpul în bară și conectat la server, nu l-am închis ) să văd dacă zice ceva, stau 2-3 minute nu zice nimic și îmi dă ban pe motivul că i-am dat Discord-ul greșit și el m-a așteptat 30 de secunde să răspund timp în care eu așteptam cererea pentru că nu mi-am dat seama că i l-am dat greșit. După îmi dă cerere ca să îmi zică motivul banului că nu i-am dat bine Discord-ul și că el m-a așteptat 30 de secunde să răspund și n-am răspuns asta e. Cam asta a fost părerea lui și aș vrea un unban dacă se poate accept și orice fel de dovezi ca să vedeți că nu folosesc niciun cod și oricum dacă aș folosi odată și odată tot aș fi prins. Deci aș dori o dovadă că am folosit un cod și dacă nu e nicio dovadă accept orice test și unban. Mersi frumos!
 . 
Incepator
 
18
POSTS
1
THREADS
10
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 0.24[w]
05-03-2020, 04:51 PM
#2
Bun din cate inteleg erai in bara si nu a zis nimic pai cum sa il auzi daca era jocu in bara XD
Incepator
 
28
POSTS
1
THREADS
20
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 0.34[w]
05-03-2020, 05:02 PM
#3
Ti-am dat ban pentru ca tu ai scris discordul si nu ai mai pus o litera,eu nu aveam cum sa o ghicesc si dupa iti tot ziceam ca nu e bun discordul dar tu nu ai mai zis absolut nimic.
Incepator
 
3
POSTS
2
THREADS
0
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 0.08[w]
05-03-2020, 06:10 PM
#4
În primul rând trebuie să ai răbdare ca admin să dai ban-uri pe un motiv concret, nu să aștepți 30 secunde și după ban. În al doilea rând nu am vorbit cu el vocal pe Discord am vorbit prin mesaje și pe server l-am auzit doar partea când mi-a zis că am nu știu câte minute să dau Discord-ul care nici minutele alea nu le-a respectat, le-a zis la vrăjeală că i-am dat instant Discord-ul și după că vede că e greșit nu m-a așteptat și pe mine 2 minute să îmi dau seama că i l-am dat greșit și direct ban, despre asta e vorba nu se procedează așa.
 . 
WtF*Iustin
           
2,135
POSTS
293
THREADS
870
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 7.58[w]

Drunk MemberGamer1KCS:GO PlayerDrunk MemberLeague of Legends Player
05-03-2020, 07:05 PM
#5
Din cate vad si in comentariile utilizatorului, a fost intentia de a oferi cel corect. Totodata, rabdare nu prea a fost fata de jucator pentru a putea prelua discordul corect. E nevoie de mai multa rabdare fata de jucatori. Atata timp cat nu a dat disconnect sau nu avea un hack nesimtit de clar (incat sa nu mai fie nevoie de dovada), nu dam ban instant.
Pentru necolaborare, se va da ban 30 de zile si nu mai mult timp. In cazul in care persoana e in aceeasi situatie din nou,atunci se prelungeste la 12 luni.
Adminul va primi doar un avertisment verbal pentru ca nu este un admin care sa isi neglijeze munca, insa suntem cu totii oameni.
Scuza-ne de situatia de fata, Teebee. Sper sa revii pe server!
Rezolvat
Closed
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

IustinEu -><- Dey


Forum Jump: