[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Ce lovitură! Juventus pregătește transferul unui star de la Barcelona
Author : Giacomo, Category : Sport, 0 Replyes, 577 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Staff Ts3
 
344
POSTS
104
THREADS
20
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 3.44[w]
01-08-2019, 06:24 AM
#1
You are not allowed to view links. Register or Login to view., 29 de ani, este unul dintre cei mai monitorizați fundași din Europa, după ce s-a aflat că FC Barcelona nu i-a făcut nici măcar o ofertă de prelungire a contractului, scadent in 2020. Conform Tuttosport, Juventus Torino a renunțat la varianta Marcelo, fundașul brazilian pe care Cristiano Ronaldo l-a dorit alături de el, și s-a reorientat către Jordi Alba. 


Pănă la acest moment, Jordi Alba nu a primit vreo ofertă pentru prelungirea contractului iar Juventus este una dintre echipele care încearcă să profite, campioana Italiei fiind una dintre echipele care profită cel mai bine de situația jucătorilor importanți, când aceștia devin liberi de contract. Dani Alves și Emre Can sunt două nume care au ales să vină gratis la Juventus, iar Aaron Ramsey s-ar fi înțeles deja cu Juve și urmează să semneze contractul.
Juventus pregătește o ofertă pentru Jordi Alba
Cu toate astea, cei de la Juventus nu vor să aștepte pănă când Jordi Alba va intra în ultimele 6 luni de contract și pregătesc o ofertă, sperând că Barcelona, în caz că nu se va înțelege cu spaniolul, va accepta o sumă mai mică pentru a nu-l pierde gratis.
Alba a ajuns la Barcelona în 1998, la vârsta de 9 ani, unde a stat 8 ani. Junior fiind, Valencia a pus ochii pe fundașul stânga și l-a adus în club în 2007. Un an a stat la echipa a doua, apoi a făcut saltul la echipa mare, unde a stat 3 ani, pentru că în primul sezon a evoluat sub formă de împrumut la Gimnastic.
Jordi Alba a fost răscumpărat de Barcelona de la Valencia, în 2012, în schimbul a 14 milioane de euro. 
Ce condiții a pus Jordi Alba pentru prelungirea contractului
Conform jurnaliștilor italieni, You are not allowed to view links. Register or Login to view., dar fundașul ar fi pus două condiții: să i se mărească salariul, care acum este de 5 milioane pe sezon, iar noua înțelegere să fie valabilă pănă în 2023.
Manchester United, Manchester City și PSG sunt echipele care urmăresc atent situația fundașului spaniol, care valorează 70 de milioane de euro, conform transfermarkt.
Regulament Forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.
You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: