Welcome to www.wtfcs.com Since 2011 - Play with us!

Robotelul WtfCs
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cerere unban
#1
1. Yumeko Jabami
2. Lucifer
3. Nu stiu care este steam id-ul lui deoarece nu am profilul lui de steam.
4. Am primit ban de 1 un an pe contul meu mic, pe motivul ca am wallhack, fara sa fiu intrebat de contul meu main, si fara sa mi se faca demo, cel putin nu am vazut demo-ul pe source bans. Recunosc ca aveam activata comanda cl_mute_all_but_friends 1, si nu am vazut chat-ul, dar exista si alte comenzi care trec peste aceasta comanda si afiseaza un scris pe ecran. Stiu deoarece si eu am fost admin vreo 6 luni pe Ciocanii Krimes, dar ma rog, irelevant. Main-ul meu se poate regasi in comentariile de pe profilul meu, eu avand profilul pe public, deci daca as fi fost suspect de cheat si nu as fi vazut cererea lui de main, l-ar fi putut gasi singur.
5. Pe contul meu main am 3000 de ore in csgo, si daca va uitati la playeri recenti, intrasem cu el pe serverul vostru cu cateva minute inainte sa ma schimb pe cel mic. 
[Image: XXrm8iH][Image: 7UtBxNS][Image: xeB0a9D][Image: undefined][Image: undefined]
In aceste se poate vedea ca este contul meu, ca am la prieteni contul meu mic, ca am o vasta experienta in csgo, cu service medals din 2015 pana in 2020, chiar si cu skin-uri, agenti, coin-uri de la operatiuni si un cutit. Am fost acuzat pe nedrept si banat mult prea repede, pentru ceva nu as face niciodata. Nu as folosi niciun fel de cheat sau program pentru care sa primesc un avantaj, nu am nevoie. Prefer sa pierd pe mana mea de ar fi sa pierd, si asa sa ma dezvolt ca si jucator. Intr-adevar am un game ban pe profilul principal, si dupa cum stiti nu este pe csgo, pentru ca pe csgo se primesc doar Vac Ban-uri. Povestea game ban-ului aceluia este expusa pe profilul meu, in information box-ul de sub screenshot-uri. Ideea este ca acum cativa ani mi s-a furat contul si vandut, si pana sa il pot eu recupera printr-o chitanta pe care o aveam, ca sa demonstrez ca este contul meu, cel ce a cumparat contul l-a folosit pentru a folosi cheat-uri in PUBG si a lua ban permanent. Am incercat sa mi-l revoc, dar nu s-a putut pentru ca mi-au spus ca eu sunt singurul responsabil de securitatea contului meu. Daca totusi nu ma credeti, va pot oferi si dovada cu mail-urile primite de la steam si, la fel si de la PUBG Support, cu toata problema aceasta.
6. You are not allowed to view links. Register or Login to view.
7. Tot ceea ce am avut de spus se regaseste mai sus. Daca mai aveti niste nelamuriri sau nevoie de altceva, va voi sta la dispozitie cu orice.


Edit: Am incercat sa accesez imaginile pe care le-am oferit si nu se poate, va rog dati-mi o alternativa prin care sa va trimit dovada deoarece nu am putut incarca poze prin site-ul sugerat de voi.
Am luat libertatea de a folosi imgur si acesta nu merge aparent.
Edit2: uitati aici link-urile de la pozele de mai sus :
You are not allowed to view links. Register or Login to view.
You are not allowed to view links. Register or Login to view.
You are not allowed to view links. Register or Login to view.
You are not allowed to view links. Register or Login to view.
You are not allowed to view links. Register or Login to view.
#2
Din ce am inteles eu din ce ai scris, ti-ai luat ban pentru wallhack.
Asteptam raspunsul domnului in cauza, @Stefan Lucian
Asteptam demo, sau, din contra, daca nu vom primi demo, vei primi unban.
WtfCs Upload Image
You are not allowed to view links. Register or Login to view.
[-] The following 1 user Likes Aw Man's post:
  • Robsul
#3
avand in vedere faptul ca se plangeau oameni de tine ca ii omorai prin pereti,nu am ezitat sa ma uit si sa vad.
M-am uitat pe tine si vedeam cum dadeai prin pereti,pana la un moment dat cand am dat !chal cu tn intentionat ca sa vad cum joci si dadeai prin ziduri.
Avand in vedere ca o dadeai pe fata am dat direct ban.
Acum nu tine de mine daca primesti unban sau nu avand in vedere ca tu spui ca ai main 3k ore si nu mai stiu ce.
nu imi pasa ca tu ai main sau nu.
Atat am avut de zis
#4
Cel mai probabil vei primi unban, doar ca recomand ca de acum incolo sa iti folosesti mainul, nu vad rostul unui cont secundar cand singurul lucru pe care il faci este sa fii mai suspect.
Iti recomand sa folosesti doar un cont, deoarece, daca vei citi regulamentul(pe care probabil nu l ai citit) vei vedea ca exista o regula in care scrie clar ca nu este permisa intrarea pe serverul de arena cu doua conturi detinute de tine.
Avand un cont secundar, mai ales unul in care nu ai investit bani, ne face sa credem ca nu iti pasa de ce se i tampla cu el, asa ca poti oricand sa bagi coduri fara sa ai vreo consecinta considerabil de importanta.
WtfCs Upload Image
You are not allowed to view links. Register or Login to view.
#5
In primul rand nu am dat prin pereti. Tot ceea ce ti s a parut tie dubios a fost faptul ca iti dadeam peek si aveam reflexul sa trag inaintea ta. Spune-mi, ce scrie pe profilul tau Lucian? Ca ai ajuns maxim gold nova master. Ce fel de experienta ai in jocul asta ca sa determini daca am hack sau nu? Chiar nu mi se pare ca ai procedat corect. Ma rog.
Am inteles ce ati spus, si nu, nu stiu regulile pentru ca nu s-au afisat la intrare pe server, deci de unde ar trebui sa stiu?
De acum nu mai intru pe contul secundar pe serverul vostru.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)