[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Chelsea vs. FC Steaua
Author : Fuhrer, Category : Ştiri, 0 Replyes, 598 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Nice One !
 
549
POSTS
265
THREADS
0
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 0[w]
03-12-2013, 03:48 PM
#1
Laurenţiu Reghecampf a declarat după victoria din meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 4-3, că nu îl îngrijorează faptul că Steaua a primit trei goluri şi că îşi doreşte să câştige campionatul la o diferenţă de 24 de puncte faţă de a doua clasată. "Europa League este pe locul 2", a spus Reghecampf.
"Am primit trei goluri, dar am dat patru, important este că am câştigat trei puncte, că ne menţinem diferenţa. Trebuie să ne concentrăm în primul rând să câştigăm campionatul, îmi doresc să câştig toate meciurile, pentru noi Europa League este pe locul doi", a declarat Laurenţiu Reghecampf la Digi Sport.
CHELSEA-STEAUA se joacă joi, 14 martie, de la ora 22:05, pe "Stamford Bridge", în manşa a doua din optimile de finală ale EUROPA LEAGUE. În tur a fost STEAUA-CHELSEA 1-0.
Dan Petrescu crede că steliștii au nevoie să joace cel puțin la fel de bine ca la București și le-a dat câteva sfaturi elevilor lui Laurenţiu Reghecampf.

"Cei de la STEAUA trebuie să-i respecte pe cei de la CHELSEA, dar să nu joace cu prea multă teamă. Dacă joacă la fel ca pe Național Arena, să-i oblige pe cei de la CHELSEA să paseze mai mult înapoi și să n-aibă ocazii, ar fi extraordinar. CHELSEA a jucat prost la București pentru că STEAUA a jucat perfect din punct de vedere tactic. Oricum, dacă CHELSEA înscrie prima, atunci va fi foarte greu. Dacă înscrie STEAUA, șansele sunt foarte mari. Dar trebuie să fie atenți și organizați tot meciul, CHELSEA poate să dea trei goluri în cinci minute”, a spus Dan Petrescu pentru Dolce Sport.
Antrenorul celor de la STEAUA a mai afirmat că nu are de gând să efectueze prea multe modificări în sistemul de joc al echipei în vederea meciului de la Londra.
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: