[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Cifrele care o dau pe Barça favorită cu City. Comparație după faza grupelor
Author : Destroyer, Category : Ştiri, 0 Replyes, 414 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
STARBOY
       
1,714
POSTS
1,354
THREADS
650
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 1.64[w]

8YDrunk Member1K
12-15-2014, 08:32 PM
#1
Manchester City și Barcelona se vor întâlni iar în optimile UEFA Champions League. În sezonul trecut, catalanii au bifat o dublă victorie, trecând fără probleme în faza următoare a competiției.

Dacă Barcelona nu a avut nicio emoție în grupele UCL, City a fost nevoită să aștepte ultimul meci și o victorie cu AS Roma, pentru a aPractic, Barcelona este și acum peste adversara ei la toate capitolele importante, însă echipa lui Pellegrini poate fi o formație imprevizibilă, capabilă să producă surpriza împotriva oamenilor antrenați de Luis Enrique.

Catalanii au avut nu mai puțin de 5 victorii în faza grupelor, spre deosebire de cele două ale englezilor. Barcelona a înscris de 15 ori în cele 6 partide, în timp ce deținătoarea titlului în Anglia a punctat de doar 9 ori.

Și la capitolul șuturilor pe poartă conduce Barcelona (33, față de 24), în timp ce o diferență netă este și în privința paselor reușite (3.862, față de 2.905). Un echilibru puțin mai mare poate fi la posesia balonului, însă și aici echipa lui Luis Enrique este superioară: 63%, față de 51%.

Barcelona a fost și echipa mai disciplinată. A primit 8 cartonașe galbene, față de cele 15 contabilizate de City, formație care a avut și 2 jucători eliminați în faza grupelor, în timp ce fosta campioană a Spaniei a primit un singur cartonaș roșu.tinge faza optimilor de finală.
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: