[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Duckadam, despre cel mai ciudat moment pe care l-a trăit la FCSB
Author : Giacomo, Category : Ştiri, 0 Replyes, 530 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Staff Ts3
 
344
POSTS
104
THREADS
20
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 3.44[w]
12-19-2018, 01:50 AM
#1
FCSB va încheia anul cu un meci contra CFR-ului, care-i poate da şansa să o egaleze la puncte pe campioana României. Helmuth Duckadam spune că FCSB şi CFR Cluj sunt cele mai puternice echipe din Liga 1, dar echipa pe care o reprezintă este considerată favorită. Duckadam, despre un moment foarte controversat petrecut la FCSB: ”A fost o mare umilinţă, trebuie să recunosc”

În cazul unei victorii cu CFR Cluj, FCSB ar putea termina anul la egalitate de puncte cu liderul Ligii 1. Helmuth Duckadam spune că FCSB este favorită, dar se teme de această impresie, deoarece în trecut au existat câteva episoade neplăcute pentru ”roş-albaştri”. Legenda de la Sevilla dă drept exemplu meciurile cu Urziceni şi Gloria Buzău, când FCSB se gândea doar la scorul cu care va învinge, însă până la urmă a pierdut.

”O victorie ne poate aduce cel puţin la egalitate de puncte şi de ce nu chiar pe primul loc. Practic, sunt cele mai puternice echipe, cele mai experimentate, cu loturile cele mai valoroase. Noi plecăm întotdeauna favoriţi. Am plecat favoriţi şi când am luat toţi jucătorii de la Urziceni. Şi, practic, ne-a bătut Urziceniul cu juniorii noştri. Eu cred că va fi o luptă în două şi nu aş putea spune că Steaua este favorită la ora actuală. (n.r. dacă aţi face un top al evenimentelor ciudate, care ar fi primul? Înfrângerea cu Urziceni sau cea cu Gloria Buzău?) Eu n-am participat la cea cu Gloria Buzău, dar am participat la cea cu Urziceni. A fost o mare umilinţă, trebuie să recunosc”, a declarat Helmuth Duckadam.

 

Partida cu Urziceni a fost printre cele mai surprinzătoare din istoria recentă a FCSB-ului. S-a întâmplat pe 11 septembrie 2010, când echipa condusă de Gigi Becali a pierdut cu 1-0 în faţa unei echipe de la care transferase aproape toţi jucătorii importanţi. La Urziceni au mai rămas atunci, printre alţii, Antonio Semedo, Raul Rusescu, Dinu Todoran, Nicu Epaminonda, Vasile Maftei şi Răzvan Pădureţu. Gigi Becali i-a sărit în ajutor prietenului său, Dumitru Bucşaru, şi a trimis la Urizceni mai mulţi jucători de la echipa secundăm, precum Apostol Muzac, Văduva, Bâtfoi, Valeriu Lupu, Florentin Matei sau Alin Toşca. Surprinzător, FCSB a pierdut cu 1-0 atunci, printr-un gol marcat de Semedo
Regulament Forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.
You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: