[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






FCSB - U Craiova 3-2
Author : czr.v, Category : Ştiri, 0 Replyes, 626 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Membru
 
1,146
POSTS
188
THREADS
349
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 2[w]

1K1K1K1K1K1K1K1K1K1K1K1K1K1K1K1K1K1K1K1K1K1K1K
02-25-2019, 12:43 AM
#1
FCSB - U Craiova 3-2. Meci electrizant, cu trei eliminări, un gol marcat de portarul Pigliacelli și o dublă a lui Hora

Derby nebun pe Arena Națională, între FCSB și Universitatea Craiova. Roș-albaștrii au deschis scorul prin Ioan Hora. Servit ideal de Romario Benzar, atacantul de 30 de ani a înscris cel de-al doilea său gol în tricoul vicecampioanei. Oltenii au reușit să restabilească egalitatea până la pauză. Marius Avram a arătat penalty după intervenția lui Pintilii la Nuno Rocha. Lovitura de pedeapsă a fost executată chiar de portarul alb-albaștrilor, Mirko Pigliacelli. Italianul a înscris fără emoții și s-a bucurat în fața fanilor în stilul lui Dele Alli.

Jucătorii lui Mangia au reușit chiar să treacă la conducere, în chiar primul minut al reprizei secunde. Bărbuţ a fost pe fază şi a trimis mingea în poartă. Bucuria a fost de scurtă durată - imediat după aceea, Lucian Filip a făcut 2-2. Finalul derby-ului din etapa a 25-a a fost extrem de încins: au primit penalty și gazdele de pe Arena Naționala. Renato Kelic a fost eliminat pentru intervenția la Tănase, iar Hora a înscris golul victoriei.

Nervii au cedat și Avram a mai arătat două cartonaşe roşii - au fost trimiși la cabine Man și Briceag. FCSB a câștigat cu 3-2 și s-a apropiat la 3 puncte de liderul CFR Cluj. Craiova a suferit prima înfrângere în deplasare din 2019 și a coborât pe locul al treilea în Liga 1.
You are not allowed to view links. Register or Login to view.



Forum Jump: