[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Fortnite update
Author : Delete!, Category : Jocuri PC, 0 Replyes, 839 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
TURBO GUM
         
1,629
POSTS
329
THREADS
240
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 2.31[w]

1K
03-05-2018, 07:37 PM
#1
Fortnite, versiunea 3.1.0 este gata și sosește cu schimbări pentru hartă, o continuare pentru Save the World, o nouă armă și altele. Din păcate însă, nu include și jetpack-urile promise, care au fost amânate în ultimul moment.
De la apariția sa de anul trecut și până acum, Fortnite, jocul din genul Battle Royale, s-a luptat cot la cot cu un alt joc similar, PUBG. Astăzi, 1 martie, dezvoltatorul Epic Games lansează o nouă versiune, care aduce o mulțime de schimbări.
Postarea de pe blogul oficial al studioului începe cu ce e mai important, o nouă zonă pentru modul Battle Royale. Aflată în sudul hărții, Lucky Landing are o tematică japoneză, iar o imagine cu aceasta poate fi văzută mai jos.
Desigur, patch-ul 3.1.0 nu se oprește nicidecum aici. După implementarea sa în Save the World, Hunting Rifle sosește și în Battle Royale. Cu un singur glonte pe țeavă, „noua” armă este ideală pentru distanțe medii sau mari, poate fi găsită atât în cufere cât și pe jos, însă nu vine echipată cu o lunetă, așa cum probabil ne-am fi așteptat.

Tot prin intermediul postării de pe blog aflăm și că povestea „Spring it on!” continuă cu o nouă serie de misiuni, denumită „Brave Beginnings”, în care Val încearcă să devină un defender. În același timp, modul Save the World va include la rândul lui o nouă armă, un shotgun automat, care, dacă ar fi să ne luăm după cazul de mai sus, ar putea în cele din urmă să își facă loc și în Battle Royale.

Patch-ul include și o serie de modificări aduse rarității armelor. Astfel, Burst Assault Rifle, Revolver și Tactical Shotgun au acum șanse mai mari de a veni cu o calitate mai bună. Ca exemplu, Revolverului i-a fost scăzută cu 10% șansa pentru Common, dar crescută cu 33% și 75% pentru raritățile Uncommon și Rare.
Lista pentru versiunea 3.1.0 este una impresionantă și poate fi văzută la link-ul de mai jos, însă a mai rămas ceva de menționat. Jetpack-urile promise anterior nu sunt de găsit în noul patch, însă, potrivit PC Gamer, Epic Games a declarat că vor sosi „în curând”.
Im Back BITCH
It's time to cook


Forum Jump: