[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Google lucrează la un serviciu de streaming pentru gaming
Author : Delete!, Category : Software , 0 Replyes, 504 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
TURBO GUM
         
1,629
POSTS
329
THREADS
240
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 2.31[w]

1K
07-06-2018, 11:40 AM
#1
Google ar putea fi următoarea companie majoră care va anunța eforturile de a permite jucarea prin streaming de titluri high-end. Kotaku citează cinci persoane al căror nume nu este divulgat care cunosc planurile companiei și pot confirma existența unui plan de a lansa o platformă de streaming de jocuri și hardware-ul necesar, alături de „o încercare de a aduce dezvoltatorii de jocuri sub umbrela Google, atât prin recrutare agresivă cât și prin achiziții majore„.

The Information a avut o You are not allowed to view links. Register or Login to view. încă din februarie despre planurile celor de la Google legate de game streaming, spunând că un program cu numele de cod Yeti este în curs de dezvoltare de cel puțin doi ani. Dar Kotaku adaugă că Google s-a întâlnit cu câteva nume mari din industria de jocuri video la Game Developers Conference din martie și la Electronic Entertainment Expo din iunie, în căutarea de a face achiziții și de a atrage sprijin pentru platforma viitoare de streaming. Sursele lui Kotaku sugerează, de asemenea, că Yeti ar putea fi integrat în serviciile YouTube existente ale Google, permițând utilizatorilor să caute walkthrough-uri video fără să iasă din joc.
De când OnLive a eșuat să construiască o afacere de succes în jurul straming-ului de jocuri acum câțiva ani, interesul în acest domeniu a fost readus în actualitate. Există deja câteva firme care oferă astfel de servicii, Sony folosind serviciul PlayStation Now pentru a oferi variante de streaming ale multor jocuri clasice PlayStation, iar GeForce Now de la Nvidia oferă funcționalități asemănătoare în cloud pentru jocurile de pe PC.
CEO-ul Ubisoft, Yves Guillemot, este de asemenea interesat de idee, spunând recent că streaming-ul de jocuri ar putea înlocui consolele în întregime după o nouă generație de hardware. Și Microsoft jonglează cu ideea unui serviciu de streaming al jocurilor bazat pe Azure, manifestându-și interesul la E3-ul din acest an, după ce a spus acum cinci ani că ideea de streaming este „cool”, dar „problematică”.
Im Back BITCH
It's time to cook


Forum Jump: