[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Horoscop 21.11.2015
Author : TaZ., Category : Horoscop, 0 Replyes, 1200 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
TaZz! WtfCs
       
3,421
POSTS
420
THREADS
230
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 6.89[w]

1K
11-21-2015, 10:40 AM
#1
SCORPION - Invitatie la un eveniment monden, o sa reluati puntile de legatura cu niste oameni de la care aveti ce invata si o sa refaceti gasca de altadata. E posibil sa treziti cu o oferta de lucru din partea unui angajator pe care-l intalniti la vreo petrecere, intr-o excursie.


SAGETATOR - E cineva care vrea sa va vada, sa va comunice un fapt important, poate fi si o declaratie de dragoste, o cerere in casatorie, e ceva care sa va lase muti de uimire. Se poate sa va scoata cineva la o plimbare si sa primiti si un cadou, care-o sa va mearga direct la inima.


CAPRICORN - Va invita cineva la o cununie religioasa, la un botez, si o sa revedeti oameni dragi cu care o sa va vedeti mai des, c-o sa desfasurati activitati deconectante. E posibil sa va invite cineva sa locuiti in alt oras si sa va gasiti si de lucru pe-acolo, intr-o tara straina, poate.


VARSATOR - Ati putea onora si voi invitatia la ziua cuiva din alt colt de tara si sa va-ntoarceti maine, daca drumul va ia cateva ore bune. Totul e s-aveti unde dormi. Grupul de prieteni vine cu o propunere de activitate deconectanta si o sa luati si voi parte la o plimbare, la un sport de agrement.


PESTI - E cineva care vrea sa va cucereasca si o sa reuseasca daca inima va e libera, nu v-a furat-o nimeni si va si place persoana in cauza. O veste buna, o invitatie la o cina romantica, e momentul cand s-ar putea sa luati o decizie referitoare la viata in doi.

BERBEC - O sa va interactionati cu diverse cunostinte care vin cu idei de petrecut frumos timpul liber si o s-alegeti varianta potrivita cu starea voastra de spirit. E posibil sa faceti cunostinta cu cineva care vrea sa formati un cuplu, poate chiar sa va intemeiati o familie, o sa vedeti ce vrea.


TAUR - Se poate sa apelati la banii din cont ca sa le pregatiti niste delicatese unor prieteni, rude, fie ele si prin alianta si sa stati la taifas pana tarziu. Poate va invita un prieten la un masaj, la spa, sa va oferiti cateva ore de refacere sau sa vizionati un film, o piesa de teatru.


GEMENI - Invitatie mai de gala, asa, ca sa lansati un produs, sa asistati la o premiera cinematografica sau la un teatru, la opera e ceva care aduna lume luminata. Relatia sentimentala poate lua o noua turnura si sa fiti de comun acord sa va casatoriti pana la sfarsitul anului.


RAC - Se poate sa-i chemati pe la voi pe niste veri, cumnati, sa degustati niste bunatati preparate de voi, si poate-o sa puneti la cale un eveniment care va avea loc in curand. E posibil sa vina niste musafiri de la drum lung, daca nu plecati voi pe nicaieri si sa petreceti cateva zile minunate impreuna.


LEU - E o efervescenta la voi si o sa va reuseasca tot ce v-ati propus, iar cei din jur or sa fie incantati de atentia pe care le-o veti acorda, or sa se incarce emotional din energia pe care-o degajati. O sa apara cineva carismatic si care sa va faca sa uitati de vreun esec sentimental, de o perioada de singuratate si-ncepeti o viata noua.


FECIOARA - Vesti dintre cele mai bune legate de o logodna, de o casatorie ori poate de nasterea unui copilas, de o reusita la un examen, si-i veti chema pe niste prietenipe la voi, sa le faceti cinste. E momentul sa va mai ganditi si la voi, sa faceti lucruri care va fac placere, sa va hraniti sufleteste cu ce credeti de cuviinta.


BALANTA - Poate o sa va respectati promisiunea facuta celor mici, familiei, sa plecati pe undeva ca sa schimbati aerul, peisajul, sa revedeti niste buni prieteni, rude. Se observa o distractie care va cam scoate banii din buzunar - poate fi o nunta sau vreo aniversare - cu fast - in familie.
“One day you’ll leave this world behind,
so live a life you will remember.” - Avicii. ◢ ◤
 


Forum Jump: