[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Horoscop 25.11.2015
Author : TaZ., Category : Horoscop, 2 Replyes, 1516 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
TaZz! WtfCs
       
3,421
POSTS
420
THREADS
230
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 6.89[w]

1K
11-25-2015, 11:31 AM
#1
SAGETATOR - Va cauta cineva care vrea sa fiti impreuna, sa formati un cuplu sudat, sa fiti, practic, o echipa. Aveti energie, entuziasm, sunteti pusi pe fapte mari si o sa existe o sustinere din partea unor oameni care au o influenta in cadrul breslei voastre.


CAPRICORN - O problema de suflet va tulbura si daca-o sa vorbiti despre ea, s-o externalizati, o sa va simtiti mai bine. Se poate sa aflati rezultatul unor analize medicale si sa luati tratamentul potrivit, care sa va refaca organismul, sa fiti in forma maxima.


VARSATOR - O sa primiti o invitatie in oras sau intr-o statiune turistica, sa va bucurati de timpul liber comun cu al partenerului, de peisaj si de prieteni. O sa legalizati un act, sa va-nscrieti la o forma superioara de invatamant si sa candidati la o functie, sa deveniti sefi.


PESTI - E un eveniment care o sa v-acapareze cu totul, poate are legatura cu familia, sau cu serviciul, oricum, va fi la fel de solicitant. Se va gasi o modalitate de a vi se multumi pentru munca depusa ori pentru fidelitate, talent, pentru ceva care conteaza pentru cineva anume, fie el si un grup.


BERBEC - Un tete a tete v-ar aduce un plus de optimism si relatia o sa creasca vazand cu ochii. Se perfecteaza o situatie si va puteti primi banii cu care sa rezolvati problemele casei, poate duceti masina in service, sa va puneti la adapost, sa fiti in siguranta.


TAUR - Va puteti interesa mai indeaproape de sanatate, sa interveniti cu un tratament daca medicul va recomanda vreun remediu. O suma consistenta de bani ar putea sa va intre in cont sa-i tineti pe loc, sa mai strangeti si altii, dupa care sa cumparati ceva scump pentru familie.


GEMENI - Cu partenerul de cuplu o sa puneti la punct un program care include responsabilitati si ore de relas pe care sa le petreceti impreuna. O definitivare, vi se parafeaza un act care a stationat luni de zile pe biroul unor autoritati si o sa faceti progrese la slujba, la scoala.


RAC - O sa va caute cineva care vrea sa fiti impreuna si e de analizat in perspectiva situatia, sa stiti daca sunteti pregatiti pentru asa ceva. Pot aparea noutati la serviciu si sa fiti pe faza, sa negociati pentru lucrurile pe care le-aveti de facut sa nu inghititi nimic pe nemestecate.


LEU - E posibil sa se nasca un copil in familia voastra si sa faceti unele schimbari ca sa creati un spatiu dedicat celui mic, acasa. Se poate sa puneti in practica o idee, sa va lansati un produs care va starni ecouri pozitive si o sa faceti un salt in cariera - o sa fiti mult mai bine cotati.


FECIOARA - Poate o sa treceti pe la notar sa autentificati niste acte, sa intrati in posesia unei mosteniri, sa vi se recunoasca niste drepturi. Poate cereti un credit bancar sa va luati casa ori pentru altceva oti avea nevoie, iar daca vreti sa faceti unele achizitii le puteti cumpara si in rate.


BALANTA - Poate duceti masina la reparat si o sa cheltuiti niste bani pe care nu-i luaserati in calcul, dar o sa va descurcati. Poate cereti un credit bancar sa va luati casa ori pentru altceva oti avea nevoie, iar daca vreti sa faceti unele achizitii le puteti cumpara si in rate.


SCORPION - Intalnire emotionanta, cu cineva care vrea sa fiti impreuna, e cat se poate de serioasa persoana si are de unde sa va mearga bine. Se contureaza un castig care o sa v-ajute sa depasiti un impas financiar si sa va faceti planuri pentru sarbatori, poate-o sa plecati pe undeva.
“One day you’ll leave this world behind,
so live a life you will remember.” - Avicii. ◢ ◤
 
Fondator WtfCs
             
5,979
POSTS
398
THREADS
3031
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 18.99[w]

Drunk MemberDrunk MemberGamer8Y1K5K
11-25-2015, 01:41 PM
#2
Multumim! Duceam lipsa de horoscop in ultima vreme.
Link-uri utile:
Regulament Forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.
Regulament Chatbox: You are not allowed to view links. Register or Login to view.
Lista atributii staff: You are not allowed to view links. Register or Login to view.
Tutoriale utile: You are not allowed to view links. Register or Login to view.
Topic inactivitate: You are not allowed to view links. Register or Login to view.


You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

Loading....
         
2,635
POSTS
723
THREADS
60
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 0.02[w]

1K
11-25-2015, 02:33 PM
#3
:)))))
Chiar vroiam sa stiu cand o sa am un copil
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: