[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






[Horoscop] 5 ianuarie 2018
Author : HazZaRD, Category : Horoscop, 0 Replyes, 1044 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Junior
         
727
POSTS
226
THREADS
880
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 41.46[w]

Drunk Member
01-06-2018, 06:48 PM (This post was last modified: 01-09-2018, 12:08 AM by HazZaRD.)
#1
CAPRICORN
V-oţi fi ocupat de toată lumea, ca să-i vedeţi fericiţi pe cei dragi şi de voi n-aţi mai avut timp sau bani - acum poate vă duceţi la doctor.


Apar o serie de recompense la care nu v-aţi fi aşteptat şi abia acum o să realizaţi că munca voastră n-a trecut neobservată, ci a contat în ochii superiorilor de la job.

VĂRSĂTOR
Poate-ati tot amânat o discuţie între patru ochi cu cineva la care nu vreţi să renunţaţi şi dacă ieşiţi la o cafea puneţi capăt conflictelor.

Se pare c-o să vă fie uşor s-o porniţi la drum, să respiraţi alt aer, după atâtea delicatese şi stat în casă şi chiar dac-aţi fost plecaţi, tot mai încape o ieşire la munte.


PEŞTI
V-aţi putea relua turul de onoare pe la ghişee ca să plătiţi o taxă, o factură pe care n-aţi mai apucat să le plătiţi anul trecut.

Segmentul deplasări e în continuare activat şi în cazul vostru şi o să vă invite cineva fie în străinătate, fie prin ţară pe undeva, să le faceţi o vizită acelor oameni şi vă duceţi.

BERBEC
Poate vă faceţi curaj să cereţi un împrumut bancar unei bănci ca să vă luaţi casă ori vreţi o maşină nouă şi v-ar ajuta o sumă de-nceput, de avans.

O să vă bucuraţi de un plus de atenţie din partea colegilor, a şefilor, poate primiţi şi nişte daruri, vreo invitaţie la un spectacol, sau ieşiţi la masă, în oraş.

TAUR
Cineva de departe va căuta şi poate va convinge să vă duceţi voi acolo, dacă ea, persoana, nu poate veni.

Poate-abia acum o să primiţi un accept, o legalizare, să aveţi dreptul la un salariu mărit sau să ocupaţi un alt post, să vă bucuraţi de o avansare, cât de curând.

GEMENI
Pregătiţi-vă pentru mai multă muncă la serviciu şi or să vină şi satisfacţiile materiale, sufleteşti, dar nu imediat, după vreo câteva luni.

O să faceţi rost de mai mulţi bani, poate-i recuperaţi pe cei pe care i-oti fi împrumutat unor cunoştinţe şi o s-aveţi pentru o escapadă turistică într-o staţiune de agrement, zilele astea.

RAC
Poate v-au mai venit nişte idei de renovat apartamentul său să faceţi nişte modificări, să redecorati sau să luaţi ceva aparatură electronică.

Întrevedere cu nişte oameni care vin cu oferte de colaborare şi vă puteţi înţelege cu ei, să lucraţi în măsură timpului disponibil, să mai faceţi rost de nişte bani.

LEU
O să petreceţi o după amiază frumoasă în compania cuiva care vrea să vă cunoaşteţi mai bine ca să afle dacă puteţi fi o pereche.

Cineva tânăr va scoate la plimbare, poate-aveti activităţi comune, practicaţi un sport sau e vreun hobby care va ţine conectaţi şi poate plecaţi prin ţară pe undeva.

FECIOARĂ
Vizita cuiva o să vă redea încrederea în şansa voastră de a repara o căsnicie, o relaţie care se destrămase. 

Se poate să cheltuiţi nişte bani pe reparaţia maşinii ca s-o puteţi lua din loc spre munte, c-aveţi, din nou, câteva zile libere, să vreţi să profitaţi de ele, să vă destindeţi.

BALANŢĂ
Poate v-ajuta cineva să instalaţi nişte lucruri acasă, poate vă mutaţi sau vin nişte musafiri de la drum şi o să pregătiţi camera de oaspeţi.

Poate daţi o fugă să-i duceţi pe copii la munte la schi, la săniuş sau să fiţi împreună, dacă ei stau acolo pe durata vacanţei de iarnă.

SCORPION
Păreţi entuziasmaţi de noutăţile din viaţa voastră şi o să puteţi da drumul proiectelor noi, care or să v-aducă succes, o să vedeţi.

O să fiţi invitaţi fie la drum, fie ca să luaţi parte la un eveniment de grup care v-ar descărca tensiunile, oboseala, şi o să vă bucuraţi de un splendid refresh.

SĂGETĂTOR
Poate-o să vă lăsaţi convinşi să daţi drumul unei colaborări care v-ar aduce un plus de notorietate mai degrabă, decât bani, deci tot merită.

Aveţi idei, inspiraţie, aţi scăpat de nişte greutăţi şi vă pregătiţi de o viaţă nouă, poate apare cineva cu care veţi convieţui de acum încolo în bună înţelegere.
[Image: pQsUP1Z.png]
You are not allowed to view links. Register or Login to view.You are not allowed to view links. Register or Login to view.



Forum Jump: