[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






[Horoscop] 7 ianuarie 2018
Author : HazZaRD, Category : Horoscop, 0 Replyes, 1091 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Junior
         
727
POSTS
226
THREADS
880
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 41.46[w]

Drunk Member
01-07-2018, 11:01 AM (This post was last modified: 01-09-2018, 12:09 AM by HazZaRD.)
#1
CAPRICORN
Vă duceţi la o nuntă, la un botez, iar unii dintre voi aţi putea face cunoştinţă cu cineva care să vă poată deveni companion de viaţă. E animaţie, poate-aveți musafiri sau ieşiţi în oraş să vă simţiţi mai în largul vostru, c-o fi zi de naştere, de nume, e ceva festiv care vă scoate din casă.

VĂRSĂTOR
O să faceţi puţină mişcare, poate vă-nscrieți într-o competiţie ori poate îi duceţi pe copii la munte, la schi, la patinoar că au concurs. O să puteţi repara o căsnicie, o relaţie sentimentală, cu condiţia să treceţi peste neînţelegeri şi nu să răsuciţi cuţitul în rană, să redeschideţi subiecte mai vechi.

PEŞTI
O s-aveţi parte de armonie în relaţia de cuplu dacă o să ieşiţi la plimbare, mai ales dacă sunt nişte lucruri de lămurit e bine să fiţi doar voi doi. Se poate să vă-ntrebe cineva dacă nu vreţi să lucraţi împreună, să vă puneţi toate talentele la bătaie să câştigaţi atât bani, cât şi prestigiu.


BERBEC
Puteţi da o fugă în alt oraş să ziceţi cuiva ”La mulţi ani” şi să vă-ntoarceţi până seara târziu. O s-ajungeţi pe la mondenităţi şi-o să aflaţi ce e nou în grupul vostru, care se mai căsătoreşte, cine vă invită la un botez o aniversare sau la onomastică de azi.

TAUR
I-aţi putea invita pe la voi pe nişte prieteni cu care-aveți multe în comun să staţi la poveşti, să vă bucuraţi de noi începuturi. Se-anunţă distracţie şi vă puteţi găsi pe-acolo noi parteneri de afaceri, sau un coechipier cu care să practicaţi un sport, să desfăşuraţi activităţile preferate.

GEMENI
Un schimb de mesaje, de emoţii, cu cineva care face paşi uriaşi spre inima voastră şi promite să vă meargă bine. O ieşire la plimbare, la o cină romantică, ar aduce un plus de prospeţime în relaţia de cuplu şi pentru unii dintre voi poate fi o dragoste la prima vedere, care să umple un gol sufletesc.

RAC
E ceva memorabil şi care se cere sărbătorit şi puteţi organiza o trataţie la voi acasă, dar puteţi ieşi cu cei dragi în oraş, la un restaurant. E posibil să se-anunţe nişte prieteni în vizită şi să primiţi daruri, să vă bucuraţi de veştile bune şi poate se conturează un eveniment la care o să luaţi parte cu toţii.

LEU
E cineva care v-aşteaptă la un ospăţ, un grătar, şi chiar dac-o fi drum lun pân-acolo sunteţi în starea sa vă duceţi, de drag! Poate e ziua de nume a vreunuia din familie, sigur poate fi şi a voastră, sau să faceţi o trataţie de casă nouă, sau c-aţi terminat o reamenajare, să fie o sărbătoare în toată regula.

FECIOARĂ
O să vedeți cât de mulţi foşti prieteni vă căuta şi dacă n-aveţi partener de cuplu o s-aveţi de unde să alegeţi. E posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva de care o să vă simţiţi atraşi şi sufleteşte şi să se înfiripe o relaţie care să vă meargă direct la inimă, să vă completaţi frumos.

BALANȚĂ
Aţi rămas datori cuiva cu o plimbare, o vizită, o ieşire la cafea şi vă achitaţi cum ştiţi mai bine, ca o chestiune de obraz. O să vă bucuraţi de atenţia celor din jur, veţi primi şi daruri, fie de la Sf. Ioan, fie că n-aţi ajuns pe la ei de Crăciun şi v-așteaptau nişte cadouri sub brad, din ajun.

SCORPION
O reuniune de grup, or fi câţiva dintre voi de sărbătorit şi o să vă simţiţi bine, chiar dacă o să fie mai multă lume dăcât aţi bănuit. O s-aveţi curaj să sunaţi, să vă duceţi la cineva care v-a ţinut la distanţă pentru că nu v-aţi pus de acord în multe privinţe şi să reparaţi ce se mai poate şi se pare că o să fie bine.

SĂGETĂTOR

Se poate să vă luaţi tot felul de mărunţişuri, o parte din ele o să le primiţi şi cu şi fără un prilej anume. Cineva care vă iubeşte v-o spune şi o să se şi vadă ce simte, iar voi păreţi a fi pe aceeaşi frecvenţă şi relaţia o să fie din ce în ce mai aşezată și poate o să vă căsătoriţi.
[Image: pQsUP1Z.png]
You are not allowed to view links. Register or Login to view.You are not allowed to view links. Register or Login to view.



Forum Jump: