Welcome to www.wtfcs.com Since 2011 - Play with us!

Robotelul WtfCs
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Huawei prezintă accesorii de gaming şi huse fashion pentru telefoanele din seria Huaw
#1
Huawei prezintă accesorii de gaming şi huse fashion pentru telefoanele din seria Huawei P40[Image: 218155.jpg]
Ca de obicei când debutează un nou flagship, vin şi accesoriile speciale. Huawei tocmai a lansat huse de gaming, huse fashion şi huse cu încărcare wireless pentru You are not allowed to view links. Register or Login to view.. Avem detalii despre aceste produse în rândurile de mai jos și desigur și imagini oficiale cu fiecare accesoriu în parte. 
[Image: Huse-Huawei-P40_002_580x396.jpg]
Pe lângă husele clasice flip şi cele din silicon, compania chineză a plusat cu unele noi de această dată, unele mai speciale. Avem întâi un Gaming Case pentru P40 Pro şi P40 Pro+, care vine cu două butoane shoulder în partea dreaptă pentru utilizarea lor la gaming în landscape. Husa se conectează la telefon via Bluetooth imediat ce o ataşaţi.
[Image: 5e7dc18dcad9b.jpg]
Apoi avem un Huawei P40 Wireless Charging Case. Adăugă încărcarea wireless la un telefon care nu are aşa ceva nativ, practic şi ajunge chiar la 22.5W. Se pare că şi P30 are aşa ceva. You are not allowed to view links. Register or Login to view. primeşte aşa numita Glamorous Case, care e decorată cu cristale Swarovski. Are o cutie acoperită cu material textil cusut manual şi catifea. Huawei a şi parfumat respectivă cutie cu o aromă unică de flori.

Husa specială de scufundări acvatice lansată cu Mate 30 Pro ar urma să fie compatibilă şi cu P40, P40 Pro şi P40 Pro+. Avem şi un încărcător wireless special cu alimentare la 40W, suportată doar pe P40 Pro, P40 Pro+ şi având o orientare verticală, cu înclinare la 60 de grade. Are şi ventilator jos şi două bobine la bord.
sursa: You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)