[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






!IMPORTANT! Regulament Server
Author : Aw Man, Category : Regulament server, 0 Replyes, 628 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Incepator

82
POSTS
5
THREADS
50
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 1.02[w]
07-24-2020, 03:21 PM (This post was last modified: 08-01-2020, 05:41 PM by Aw Man.)
#1
1. Folosirea de coduri, scripturi, plugin-uri care va ofera un avantaj in fata celorlalti jucatori, se sanctioneaza cu ban PERMANENT.
2. Detinerea filelor mentionate la punctul 1. in calculator, indiferent ca au fost folosite sau nu, se sanctioneaza cu ban ce variaza de la 2-3 saptamani la 3 luni(permanent daca exista dovada utilizarii acestor fisiere)
3. Limbajul vulgar catre orice jucator, indiferent de gradul acestuia, se sanctioneaza cu mute intre 15-120 de minute.
4. Deoarece acesta este un server de arena, campatul este STRICT interzis, si se sanctioneaza cu avertisment, urmat de slay, urmat de kick(la 3 slay-uri consecutive).
5. Fiindca serverul nu este un loc pentru vanzari/cumparari, anunturile cu jocuri/conturi/obiecte indiferent daca acestea sunt virtuale sau nu, NU SUNT permise, si se sanctioneaza cu mute, gag, sau chiar kick.
6. Este interzisa folosirea aplicatiilor prin care puteti reda muzica pe server, precum S.L.A.M, sau pur si simplu redarea unei muzici intentionat prin microfonul dvs. Acest lucru se sanctioneaza cu mute de la 60 de minute, pana la permanent.
7. Este interzisa intimidarea oricarei persoane prin afirmatii de genul : "Cunosc adminul, sa vezi ce iti face cand intra", sau "Stai sa vezi ca in x ore nu mai ai grad/ai ban". Acest lucru se sanctioneaza cu SILENCE, sau BAN permanent.
8. Instigarea la cearta nu este permisa, si se sanctioneaza cu mute incepand de la 30 de minute.
9. Nu este permis comportamentul la limita vulgarului, cum ar fi: "Esti slab rau, lasa-te"/ "Ia si invata sa joci, sclavule". Acest lucru se sanctioneaza cu mute/kick, sau chiar ban, in functie de gravitatea situatiei.
10. Chemarea jucatorilor la competitive/faceit/wingman/orice alt joc folosind voice chatul serverului este STRICT INTERZISA, si se sanctioneaza cu un avertisment verbal, urmat de mute/gag 30+ minute.
11. Conversatiile de pe voice chat/chat trebuie sa fie in limita bunului simt, nu acceptam conversatii private, care dezvaluie informatii ce afecteaza psihic un player, sau conversatii vulgare de tip 18+, serverul fiind destinat si persoanelor minore.
12. Voice chatul nu este singura modalitate prin care conversati, asa ca, daca doriti sa vorbiti cu un jucator despre ceva off-topic, care nu are relevanta cu serverul/jocul, va rugam sa folositi o aplicatie precum discord/skype/teamspeak. Acest lucru se sanctioneaza doar printr-un avertisment verbal +mute/gag 10 minute.
13. Nu aveti voie sa influentati votarea mapelor, spunand "votati toti x". Fiecare voteaza ce doreste.
14. AFK-ul pentru mai mult de 3 runde se sanctioneaza cu spec, iar afk-ul la spec se sanctioneaza cu kick.
15. Este interzisa utilizarea microfonului intr-un mod abuziv (tipat, spamat, suflat, etc.) Sanctiune mute 10+ minute.
16. Daca un admin/helper va muta la spec, si va cere discordul, sau va pune niste intrebari, nu il ignorati, si nu va intoarceti inapoi la joc. Sanctiune kick/posibil ban.
17. Voice_enable 0 este propria voastra raspundere, asa ca daca un admin vrea sa va transmita ceva, si aveti voice_enable 0, vina cade pe dvs, ci nu pe adminul/helperul care va va sanctiona.
18. Pentru a reclama un codat sau o persoana care sta camp veti folosi comanda u@(apasati tasta u pentru a deschide chatul echipei, apoi tastati @, urmat de mesajul dvs. catre staff.). In caz contrar, veti fi sanctionat cu mute/gag 10 minute.
19. IMPORTANT: Daca va pierdeti contul, schimbati contul, sau va este furat contul, nu vom raspunde pentru acest fapt, asa ca, la revenirea dvs. pe server, cu alt cont, nu veti primi Gradul VIP/Helper/Admin, etc. inapoi.
20. Daca o persoana pe care o cunoasteti sau un prieten este sanctionat de un membru staff, nu va recomandam sa interveniti si dvs., ci va rugam sa postati o reclamatie pe forumul arenei, care va fii analizata de gradele mai inalte de pe server.
21. Nu sunt permise conturile multiple INDIFERENT DE MOTIV. Pedeapsa:Ban permanent, mai ales daca sunt situatii de aroganta de genul "Intru pe 2 conturi pentru ca vreau eu",etc.

   Chiar daca serverul nostru va ofera libertate de exprimare/la joc, totul trebuie sa fie facut in limita bunului simt. 


   Regulamentul poate suferi modificari, de aceea va sfatuim sa il vizitati regulat.


 <---Echipa WTFCS--->
You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: