[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Ianis Hagi şi Tudor Băluţă, aproape de un transfer în Serie A
Author : Giacomo, Category : Ştiri, 0 Replyes, 597 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Staff Ts3
 
344
POSTS
104
THREADS
20
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 3.44[w]
01-26-2019, 09:55 PM (This post was last modified: 01-26-2019, 10:03 PM by Giacomo.)
#1
Ianis Hagi şi Tudor Băluţă sunt aproape de un transfer în Serie A. Perlele lui Gică Hagi ar putea să plece la finalul sezonului de la Viitorul şi după Campionatul European de tineret din Italia şi San Marino, competiţie care se va disputa în vară.
Gianluca Di Marzio a anunţat pe site-ul său că Genoa îi va transfera pe Ianis Hagi şi Tudor Băluţă în vară, iar Viitorul ar urma să primească trei milioane de euro. În cazul în care cele două transferuri se vor face, Gica Hagi nu va ieşi pe plus, în condiţiile în care l-a răscumpărat pe fiul său de la Fiorentina în schimbul a două milioane de euro, iar clubul viola a păstrat 25% dintr-un viitor transfer al mijlocaşului ofensiv de 20 de ani.

anis Hagi şi Tudor Băluţă sunt aproape de un transfer în Serie A, iar la începutul iernii, Gică Popescu l-a lăudat pe fiul lui Gică Hagi. Fostul internaţional român 
a susţinut că mijlocaşul ofensiv de 20 de ani este pariul lui pentru 2019. You are not allowed to view links. Register or Login to view.

“Pare că 2019 va fi anul lui Ianis Hagi. A făcut un salt uriaș, e cel mai bun fotbalist Under 21 al României. Din rezervă la Fiorentina a ajuns să califice naționala de tineret la Euro, a debutat și la prima reprezentativă, e cel mai bun al celei mai spectaculoase echipe din țară. Ce vrei mai mult? E wow. Denis Drăguș și Ianis Hagi sunt deja la veterani acum. Viitorul joacă cel mai spectaculos fotbal din Liga 1, dar are nevoie de mai multă experiență”, a declarat Gică Popescu. Ianis Hagi a jucat între 2016 şi 2018 la Fiorentina, unde a evolaut în două meciuri în Serie A. Viitorul a publicat un comunicat de presă în care anunţă că nicio ofertă nu s-a făcut pentru cei doi fotbalişti. “FC Viitorul anunță că Ianis Hagi și Tudor Băluță sunt în continuare jucătorii echipei constănțene. Pe adresa clubului Viitorul nu a sosit nicio oferta din partea formației Genoa sau a unei alte echipe pentru niciunul dintre jucătorii menționați, iar articolele apărute în presa sunt doar speculații”
au anunţat oficialii clubului Viitorul pe site-ul clubului.
Regulament Forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.
You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: