[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






[IMPORTANT] Model de cerere + regulament sectiune
Author : HazZaRD, Category : Cereri, 0 Replyes, 773 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Junior
         
727
POSTS
226
THREADS
880
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 41.46[w]

Drunk Member
01-10-2018, 10:58 AM (This post was last modified: 01-10-2018, 11:03 AM by HazZaRD.)
#1
[Image: jopWwHI.png]
Tipul lucrarii (avatar/semnatura/banner/etc.):
Text principal:
Text secundar (WTFCS/WTFCS.COM):
Stock/render:
Tema:
Alte precizari:
Link catre ultima cerere:

[Image: laAQiGs.png]
[Image: 5ZEaZ5i.png] Fiecare membru indiferent de grad trebuie sa respecte modelul prezentat mai sus. Abaterea de la acesta regula duce la adaugarea in Blacklist pentru 7 zile.
[Image: 5ZEaZ5i.png] Titlul cererii trebuie sa fie de forma: Cerere lucrare nume. EXEMPLU: Cerere Avatar HazZaRDAbatarerea de la acesta regula duce la adaugarea in Blacklist pentru 3 zile.
[Image: 5ZEaZ5i.png] Pentru a face o cerere aveti nevoie de minim 40 de posturi si minim doua saptamani de la inregistrare. Abaterea de la acesta regula duce la adaugarea in Blacklist pentru 4 zile.
[Image: 5ZEaZ5i.png] Aveti dreptul de a face o cerere odata la 7 zile. Abaterea de la acesta regula duce la adaugarea in Blacklist pentru 3 zile.
[Image: 5ZEaZ5i.png] Cand postati un stock, asigurati-va ca acesta nu este deja editat. Nu lucram pe stock-uri care sunt deja editate.
[Image: 5ZEaZ5i.png] Cererile care contin imagini cu caracter pornografic, rasist, s.a.m.d. vor fi automat respinse iar autorul va fi adaugat in Blacklist definitiv.
[Image: 5ZEaZ5i.png] Watermark-ul WTFCS/WTFCS.COM este obligatoriu! Nu aveti voie sa cereti designerilor sa nu treaca acest watermark peste lucrari. Abaterea de la acesta regula duce la adaugarea in Blacklist pentru 28 de zile.
[Image: 5ZEaZ5i.png] Aveti dreptul de a cere o singura lucrare intr-un topic. Abaterea de la acesta regula duce la adaugarea in Blacklist pentru 7 zile.
[Image: 5ZEaZ5i.png] Nu aveti voie sa faceti cereri pentru alti membri.Abaterea de la acesta regula duce la adaugarea in Blacklist pentru 14 zile.
[Image: 5ZEaZ5i.png] Nu aveti voie sa faceti posturi de genul: up / sus / etc. Nu stresati designerii sa va rezolve cererea.


[Image: lzygvDx.png]
In cazul in care nu aveti un stock/render, puteti nota tema lucrarii iar designerii vor alege un stock/render pe tema aleasa de voi.
Daca la o cerere s-a strans un numar minim de 3 lucrari designerii au dreptul de a considera cererea rezolvata.
Fiecare membru, indiferent de grad, are dreptul de a raspunde la cereri.
 Daca doriti sa multumiti celor care va raspund la cerere folositi sistemul de reputatie.
Site-uri de upload acceptate: You are not allowed to view links. Register or Login to view. / You are not allowed to view links. Register or Login to view.


[Image: lPkpxoa.png] Urmariti acest topic, deoarece regulamentul poate suferii oricand modificari [Image: lPkpxoa.png]
[Image: pQsUP1Z.png]
You are not allowed to view links. Register or Login to view.You are not allowed to view links. Register or Login to view.



Forum Jump: