[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Instagram va suporta în curând apeluri video!
Author : Delete!, Category : Software , 0 Replyes, 788 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
TURBO GUM
         
1,629
POSTS
329
THREADS
240
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 2.31[w]

1K
03-04-2018, 01:57 PM (This post was last modified: 03-04-2018, 01:58 PM by Delete!.)
#1
Instagram a prins avânt în ultimii ani, iar rezultatele încep să se vadă. Aparent Instagram intenționează să ofere apeluri normale, dar și video.
În timp ce unul dintre competitori, Snapchat, a introdus apelurile video încă din 2014, iată că acum Instagram dorește să concureze la rândul său cu propriul sistem de apeluri audio și video.

TechCrunch a descoperit prin intermediul unui comentariu din partea unui cititor, o serie de fișiere cu iconițe pentru diferite acțiuni, care de altfel speculează și că posibilitatea de a face apeluri audio și video va fi implementată în funcția Direct din Snapchat. Imaginea cu iconițele – în toată splendoarea lor – poate fi văzută mai jos.

[Image: Snapchat-Calls-Icons.jpg]
Partea cea mai interesantă este că, în timp ce nu știm nimic despre când vor fi incluse noile funcții, iconițele de mai sus au fost descoperite în versiunea publică a aplicației, ceea ce înseamnă că nu va mai dura mult.
Potrivit 9to5Mac, nu este tocmai prima dată când aflăm ceea ce urmează să facă Instagram în această privință. În ianuarie, un „raport” menționa testarea apelurilor video, însă se pare că numai în cadrul companiei.
Totul depinde acum de felul în care vor fi implementate toate acestea și când, nu dacă. Ca exemplu, pentru un apel video în Snapchat trebuie să deschizi profilul unui prieten și de acolo să îl apelezi dintr-o pagină separată. Cu alte cuvinte, este enervant de bine ascuns. Dacă Instagram reușește să facă o treabă ceva mai bună, cu siguranță va dovedi încă o dacă că poate concura cu Snapchat și alte platforme și aplicații similare.
Cei de la Instagram nu au oferit încă niciun fel de comentariu cu privire la cele de mai sus, așa că vom fi nevoiți să mai așteptăm până să vedem rezultatul.
Im Back BITCH
It's time to cook


Forum Jump: