[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Jaime Penedo s-a retras din fotbal
Author : czr.v, Category : Ştiri, 0 Replyes, 601 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Membru
 
1,146
POSTS
188
THREADS
349
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 2[w]

1K1K1K1K1K1K1K1K1K1K1K1K1K1K1K1K1K1K1K1K1K1K1K
02-25-2019, 12:38 AM
#1
Jaime Penedo (37 de ani) a decis să-și încheie cariera de fotbalist. Portarul care a evoluat pentru Panama și la Campionatul Mondial din Rusia și-a anunțat retragerea din fotbal în cadrul unei conferințe de presă.

"Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de mine, fanilor echipelor la care am jucat de-a lungul carierei şi tuturor colegilor pe care i-am avut. Vreau să le mulţumesc şi colegilor de la naţională, în mod special grupului care a ajuns în Rusia. Pentru mine, echipa naţională va rămâne mereu pe primul loc”, a spus Jaime Penedo într-o conferință de presă susținută în Panama.

Jaime Penedo a revenit și cu un mesaj postat pe Instagram. "Vă mulțumesc pentru toate mesajele, astăzi a fost o zi foarte specială pentru mine, pe care am vrut să o împărtășesc. A fost o onoare să vă slujesc în această primă călătorie a vieții mele profesionale, sunt veșnic recunoscător tuturor", a transmis Penedo.

Și fostul club al lui Jaime Penedo, LA Galaxy i-a transmis un mesaj portaului, căruia i-a mulțumit pentru aportul avut la titlul câștigat în MLS, în 2014. Penedo a jucat în 2013 și 2014 la LA Galaxy.

2016 este anul în care Penedo a fost transferat la FC Dinamo București. Fostul portar al dinamoviștilor și-a început cariera la Estudiantes de Panama și a mai evoluat pentru Club Deportivo Plaza Amador, Club Deportivo Arabe Unido (toate din Panama), Cagliari (Italia), Osasuna B (Spania), Club Social Deportivo Municipal (Guatemala), LA Galaxy (SUA) și Deportivo Saprissa (Costa Rica)
73 de meciuri a apărat Penedo pentru echipa din Ștefan cel Mare în toate competițiile, Liga 1 (66), Cupa României (1), Cupa Ligii (4) și Europa League (2).
1 trofeu a câștigat Penedo la Dinamo, Cupa Ligii în 2017. Portarul dinamovist a fost singurul reprezentant al campionatului intern la Mondialul din Rusia, din acest an, fiind integralist în toate meciurile naționalei Panama în grupă cu Belgia, Anglia și Tunisia.
133 de selecții a adunat Penedo pentru naționala Panama. După o carieră impresionantă, Panedo și-a anunțat retragerea de la naționala statului Panama la finalul Mondialului din Rusia.
You are not allowed to view links. Register or Login to view.



Forum Jump: