[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






[NEWS] Jocurile pe care le vei juca în perioada izolării. Principalele lansări din următoare
Author : mihay111, Category : Stiri gaming, 0 Replyes, 649 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Moderator
     
577
POSTS
452
THREADS
190
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 0.15[w]

Suit Member
04-01-2020, 01:56 PM
#1
Jocurile pe care le vei juca în perioada izolării. Principalele lansări din următoarele 3 luni
Trăim vremuri delicate, întreaga noastră existenţă fiind ameninţată de pandemia globală de coronavirus. Având în vedere proaspăt impusele recomandări de a nu ieşi din case şi interdicţia de a face acest lucru pe timp de noapte, izolarea poate deveni mult mai suportabilă cu ajutorul unor forme de divertisment de calitate.

Astfel, aflându-ne în imposibilitatea de a ne deplasa unde am dori şi de a socializa cu prietenii, jocurile video devin o alternativă de a petrece timpul într-un mod plăcut, determinându-ne să ne mai abatem gândul de la problemele serioase cu care ne confruntăm în prezent.

Şi, din fericire, spre deosebire de alte domenii de activitate, industria jocurilor video nu suferă încă foarte mult din cauza pandemiei de COVID-19. În ciuda recomandărilor şi interdicţiilor de a părăsi casele, accesul la jocuri video a devenit mai facil ca niciodată, distribuţia digitală prin Internet anulând nevoia de a merge personal până la un magazin specializat pentru a achiziţiona exemplare fizice ale titlurilor preferate.
Aşadar, iată cu ce jocuri video noi ne vom putea umple timpul în aceste luni de primăvară, precum şi la începutul verii acestui an, în speranţa că, până atunci, vom fi depăşit cu succes şi această ameninţare.
Animal Crossing: New Horizons
(Nintendo Switch)

Dată de lansare: disponibil acum


Ca prim joc pentru Switch al unei serii deosebit de apreciate, Animal Crossing: New Horizons va atrage atât veteranii, cât şi nou-veniţii printr-o premisă deosebit de simplă, la prima vedere. Este vorba despre modelarea unei întregi insule după preferinţe, trecând de la amenajarea propriei case la alterarea reliefului şi construcţia tuturor clădirilor necesare pentru a atrage noi locatari. Noul Animal Crossing este un joc cu un farmec aparte, ce necesită însă răbdare, progresul realizându-se în timp real, pe baza scurgerii timpului din realitate.
DOOM Eternal
(PC/Xbox One/PlayStation 4)

Dată de lansare: disponibil acum


Seria DOOM nu mai are nevoie de nicio introducere, iar proaspăt lansatul DOOM Eternal are dificila sarcină de a construi pe fundaţia precedentului titlu DOOM din 2016. Demonii sunt mai mulţi şi mai ostili, decorurile mult mai variate, iar acţiunea furibundă este condimentată cu diferite porţiuni de platforming. Recomandat fanilor înrăiţi ai first person shooterelor aflaţi în căutarea unei adevărate provocări.
Half-Life: Alyx
(PC VR)

Dată de lansare: 23 martie 2020


După o pauză mult prea lungă, iată că Valve a hotărât în sfârşit să se întoarcă la seria Half-Life, de această dată sub forma unui joc dezvoltat în exclusivitate pentru realitatea virtuală. Gameplay-ul promite să includă interacţiuni semnificative cu mediul înconjurător, puzzle-uri, explorare şi, bineînţeles, lupte intense. Jucătorii vor intra în pielea eroinei Alyx Vance, care, împreună cu tatăl său – dr. Eli Vance – luptă în continuare împotriva ameninţării venite dinspre rasa extraterestră Combine. Atenţie însă, pentru a juca Half-Life: Alyx, aveţi nevoie de un headset VR pentru PC: Valve Index, soluţiile din gama HTC Vive, familia Oculus Rift, precum şi dispozitivele compatibile cu standardul Windows Mixed Reality.
Resident Evil 3 Remake
(PlayStation 4/Xbox One/PC)

Dată de lansare: 3 aprilie 2020


După succesul înregistrat de remake-ul jocului Resident Evil 2, cel de-al treilea titlu al seriei Resident Evil va beneficia de acelaşi tratament de modernizare. Astfel, jucătorii vor avea din nou posibilitatea de a intra în pielea eroinei Jill Valentine, în încercarea de a scăpa dintr-un oraş afectat de o armă biologică, în timp ce o creatură mutantă numită Nemesis o urmăreşte la fiecare pas. Pe lângă grafica actualizată şi noile elemente de gameplay, remake-ul Resident Evil 3 va include şi Resident Evil Resistance, un mod de joc multiplayer asimetric 4vs1. Cei care doresc să încerce jocul înainte de a-l cumpara o pot face prin intermediul demo-ului, disponibil acum în mod gratuit pe toate cele trei platforme.
Final Fantasy 7 Remake
(PlayStation 4)
Dată de lansare: 10 aprilie 2020


Începutul lunii aprilie se va afla sub semnul remake-urilor unor titluri clasice, Final Fantasy VII Remake fiind unul dintre cele mai aşteptate jocuri ale anului, în special graţie nostalgiei cu care majoritatea dintre noi privesc titlul original lansat în anii ’90. Remake-ul beneficiază de un aspect grafic complet refăcut cu ajutorul motorului grafic Unreal Engine 4, de o schemă de control nouă, de noi elemente de gameplay, de întorsături ale poveştii, titlul programat pentru luna aprilie reprezentând doar un prim capitol din saga Final Fantasy VII.


Forum Jump: