[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Mesaj clar pentru Real Madrid în privinţa lui Neymar.
Author : czr.v, Category : Ştiri, 0 Replyes, 590 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Membru
 
1,146
POSTS
188
THREADS
349
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 2[w]

1K1K1K1K1K1K1K1K1K1K1K1K1K1K1K1K1K1K1K1K1K1K1K
02-25-2019, 12:32 AM
#1
Preşedintele lui Paris St. Germain, Nasser Al-Khelaifi, nu este îngrijorat din cauza zvonurilor care susţin că formaţia franceză riscă să fie sancţionată dur de UEFA, din cauza nerespectării fair play-ului financiar. Spaniolii au scris că, în acest context, PSG ar fi nevoită să vândă unul din starurile echipei, pentru a putea evita eventualele sancțiuni impuse de UEFA.

Unul din numele vehiculate de a părăsi PSG în această vară este cel al lui Neymar. Starul brazilian reprezintă visul neîmplinit al lui Florentino Perez, care l-a dorit și înainte ca acesta să ajungă la Barcelona. Președintele celor de la Paris Saint Germani, Nasser Al-Khelaifi, i-a transmis omologului său de la Real că Neymar nu este de vânzare.

"Nici Real Madrid, nici alt club din lume nu poate să ne sune pentru Neymar sau alt jucător. Real Madrid știe perfect că Neymar nu este de vânzare și că nu va părăsi PSG în această vară. Avem o relație fantastică cu Neymar și cu tatăl său", a spus Al-Khelaifi pentru Marca.

Neymar, măcinat de accidentări și în acest sezon la PSG

Accidentat pe 23 ianuarie, la meciul cu RC Strasbourg din Cupa Franţei, atacantul brazilian a urmat un tratament conservator, pentru a evita o a doua intervenţie chirurgicală la acelaşi picior drept, în decurs de un an.

Paris Saint-Germain a explicat, la finele lunii trecute, că speră să-l revadă pe numărul său 10 din nou pe gazon, "într-un interval de zece săptămâni", Neymar fiind aşteptat să joace din nou pentru echipa sa în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, la începutul lunii aprilie.

Este pentru a doua oară când cel mai scump fotbalist din istorie are probleme la al cincilea metatarsian al piciorului drept. La fel s-a întâmplat şi anul trecut, când a stat 3 luni departe de gazon și a fost la un pas să rateze Cupa Mondială din Rusia.

Neymar a fost cumpărat în 2017 de PSG de la Barcelona pentru suma de 222 de milioane de euro, brazilianul devenind astfel cel mai scump jucător din istoria fotbalului.
You are not allowed to view links. Register or Login to view.



Forum Jump: