[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






[DOCUMENTAR] Locuri misterioase din Romania
Author : Giacomo, Category : Documentare, 1 Replyes, 1068 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Staff Ts3
 
344
POSTS
104
THREADS
20
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 3.44[w]
07-26-2019, 06:58 PM
#1
Regulament Forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.
You are not allowed to view links. Register or Login to view.
Incepator
 
1
POSTS
0
THREADS
0
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 0.01[w]
05-09-2023, 11:49 PM
#2
România este cunoscută pentru numeroase locuri misterioase și pline de legende. Iată câteva dintre ele:
  1. Pădurea Baciu - Situată în apropierea orașului Cluj-Napoca, această pădure este renumită pentru fenomenele inexplicabile care au avut loc aici, cum ar fi dispariții misterioase, orbite de lumină și senzații de neliniște.
  2. Castelul Bran - Cunoscut și sub numele de Castelul lui Dracula, acest castel din Transilvania este înconjurat de mituri și legende despre vampiri și supranatural. A fost asociat cu personajul fictiv Dracula creat de Bram Stoker.
  3. Sfinxul din Munții Bucegi - O formațiune stâncoasă înaltă și misterioasă asemănătoare unui chip uman, situată în Munții Bucegi. Există speculații că aceasta ar putea fi rezultatul unei intervenții extraterestre.
  4. Cheile Bicazului - Un defileu spectaculos sculptat de râul Bicaz prin Munții Ceahlău, acest loc este asociat cu numeroase legende și povești despre întâmplări supranaturale.
  5. Mânăstirea Prislop - Situată în Munții Apuseni, această mânăstire este legată de legenda Părintelui Arsenie Boca, un călugăr considerat sfânt de mulți români. Mânăstirea atrage un mare număr de pelerini în căutarea vindecării și a îndrumării spirituale.
Acestea sunt doar câteva dintre locurile misterioase din You are not allowed to view links. Register or Login to view., iar țara are multe alte destinații fascinante și pline de povești interesante.


Forum Jump: