[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Poli Iaşi caută a treia victorie consecutivă, la Chiajna
Author : Giacomo, Category : Sport, 2 Replyes, 794 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Staff Ts3
 
344
POSTS
104
THREADS
20
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 3.44[w]
12-14-2018, 09:21 AM
#1
Poli Iaşi are o şansă uriaşă de a se apropia de locurile de play-off. Venită după două victorii consecutive, 2-1 la Botoşani şi 1-0 în Copou cu Dunărea Călăraşi, echipa lui Flavius Stoican mai are de jucat în acest an cu ultimele clasate Concordia Chiajna (în deplasare) şi FC Voluntari (acasă). Dacă vor şti să gestioneze cele două meciuri în care întâlnesc adversari abordabili, ieşenii pot ierna cu 30 de puncte şi ar păstra şanse de calificare în play-off-ul Ligii 1 Betano.

Primul hop va fi la Chiajna, vineri, în meciul inaugural al rundei a 20-a, în care ieşenii speră să obţină cele trei puncte şi să confirme perioada bună pe care o traversează.

”Venim după trei partide în care am obţinut două victorii şi un egal, atmosfera este foarte bună în vestiar. Vreau să fim realişti că avem mult de muncă în continuare. Nu am reuşit decât să ne ridicăm moralul şi să avem o stare de spirit foarte bună. Trebuie să mergem la Chiajna să obţinem un rezultat bun”, a declarat antrenorul Flavius Stoican în cadrul unei conferinţe de presă.

Tehnicianul Politehnicii nu va conta în acest meci pe Rus, Panţîru (suspedaţi) şi Narcis Bădic (în recuperare după o operaţie la genunchi), în timp ce Ovidiu Mihalache este incert, având şanse foarte mici să joace.

”Mihalache a jucat cu dureri la genunchi la ultima partidă. A făcut o injecţie înainte de meciul cu Dunărea Călăraşi, dar durerile au persistat şi el a devenit incert pentru partida de la Chiajna. În plus, Rus şi Panţîru sunt suspedaţi, iar Narcis Bădic va sta şi el din motive medicale. Chiar şi aşa, încercăm să scoatem maximum din acest meci. Gândul nostru este doar la victorie”, a punctat Stoican.

Optimist este şi portarul moldovean Denis Rusu, unul dintre jucătorii care au dat siguranţă echipei prin intervenţiile sale în ultimele partide. ”Ne aşteaptă un meci foarte greu la Chiajna. În  primul rând, vom juca pe un teren sintetic şi va fi greu să ne acomodăm. Chiar dacă va fi un teren bun, este o diferenţă între un teren cu iarbă naturală şi unul sintetic. Chiajna este o echipă bine organizată, care se apără bine şi va fi greu să îi desfacem, dar Mister ştie ce are de făcut, ştie ce să ne ceară în acest meci şi sperăm să plecăm de acolo cu trei puncte”, a spus Denis Rusu.

În cazul în care Mihalache nu va fi apt de joc, Flavius Stoican fie îl va titulariza pe Mihăescu în centrul defensivei, alături de Frăsinescu, fie îl va coborî pe Ionuţ Cioinac stoper.

Meciul Concordia Chiajna - Poli Iaşi, primul din etapa a 20-a a Ligii 1 Betano, se va disputa vineri, 14 decembrie, de la ora 20:00.

Echipa probabilă a Politehnicii Iaşi: Rusu - Gallego, Cioinac, Frăsinescu, Sin - Qaka - Sanoh, Platini, Flores, Patrick Petre - Andrei Cristea
Regulament Forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.
You are not allowed to view links. Register or Login to view.
WtF*Iustin
           
2,135
POSTS
293
THREADS
870
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 7.58[w]

Drunk MemberGamer1KCS:GO PlayerDrunk MemberLeague of Legends Player
12-14-2018, 05:11 PM (This post was last modified: 12-14-2018, 05:12 PM by Iustin.)
#2
Poli a batut si Steaua acum cateva saptamani. Ce poti sa mai zici?
Asta inseamna sa fie o echipa buna in Moldova !

:akkad:
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

IustinEu -><- Dey
Staff Ts3
 
344
POSTS
104
THREADS
20
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 3.44[w]
12-14-2018, 10:43 PM
#3
(12-14-2018, 05:11 PM)Iustin Wrote: You are not allowed to view links. Register or Login to view.Poli  a batut si Steaua acum cateva saptamani. Ce poti sa mai zici?
Asta inseamna sa fie o echipa buna in Moldova !

:akkad:

Steaua abea din iarna se pune cu picioarele pe pamant
Dar da..Poli Iasi pune probleme celor de top din Romania ..au jucatori bunicei 
Pentru moment
Regulament Forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.
You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: