[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Rădăcinile româneşti "de vină" pentru "explozia" Biancăi Andreescu. Ce scriu jurnaliş
Author : czr.v, Category : Ştiri, 0 Replyes, 646 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Membru
 
1,146
POSTS
188
THREADS
349
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 2[w]

1K1K1K1K1K1K1K1K1K1K1K1K1K1K1K1K1K1K1K1K1K1K1K
03-17-2019, 06:47 PM
#1
Bianca Andreescu - Angelique Kerber (finala de la Indian Wells, ora 22:00, Digi Sport 2) | Bianca Andreescu e astăzi în faţa performanţei carierei, urmând a juca în finala de la Indian Wells în compania lui Angelique Kerber (ora 22:00, Digi Sport 2). "Rădăcinile româneşti" au făcut din sportiva din Canada o adevărată luptătoare pe teren, cred americanii.

Cu două modele în viaţă - Simona Halep şi Kim Clijsters -, Bianca Andreescu are un sezon uluitor. La 18 ani, e în faţa unui prim titlu din categoria Premier Mandatory, fiind prima sportivă din istorie care ajunge în ultimul act al turneului din California după ce a primit un wildcard.

Succesul său a luat pe neaşteptate lumea tenisului, puţini anticipând o asemenea explozie din partea Biancăi. Americanii de la New York Times consideră că un rol esenţial în ascensiunea lui Andreescu a avut-o faptul că are origini în România. Asta a ajutat-o să fie o luptătoare neînfricată şi să nu cedeze vreodată.

"Andreescu vorbeşte în română, în casă, cu părinţii ei şi crede că "rădăcinile sale româneşti" o ajută enorm pe teren pentru a fi combativă", notează nytimes.com, pentru ca apoi să o citeze chiar pe Bianca: "Cred că suntem nişte oameni foarte pasionaţi şi dăm totul pentru a ne atinge ţelul. Totul ţine de cum te dăruieşti, de inimă".

Bianca Andreescu a început tenisul în România
Părinţii Biancăi s-au mutat în Canada în 1994. Maria, mama sa, este masterandă în economie, în timp ce Nicu, tatăl, e inginer.

"Am ajuns în Canada cu doar două valize, atât. Veneam dintr-o fostă ţară comunistă şi am ales Canada pentru a începe o nouă viaţă. Ne-am gândit la viitorul pe care viitorii noştri copii îl pot avea", spunea tatăl Biancăi acum ceva vreme.

Chiar şi aşa, Bianca a început tenisul în România, la vârsta de aproape 7 ani. Mama sa s-a întors temporar în ţară pentru a se ocupa de o afacere, iar micuţa Andreescu a început să ia lecţii pe zgură. S-a îndrăgostit imediat de sportul alb şi nimeni nu a mai putut să îi ia racheta din mână, odată întoarsă în Ontario.

Marea finală de la Indian Wells - Bianca Andreescu - Angelique Kerber - e în direct în această seară, de la ora 22:00, pe Digi Sport 2.
You are not allowed to view links. Register or Login to view.



Forum Jump: