[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Regulament STAFF
Author : mihay111, Category : Diverse, 0 Replyes, 152 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Moderator
     
577
POSTS
452
THREADS
190
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 0.15[w]

Suit Member
03-30-2020, 03:48 PM
#1
REGULAMENT STAFF
STARS . WTFCS . RO

Fiecare membru din staff mai mare de HELPER trebuie sa posteze orice BAN dat in topicul "Evidenta banuri" din STAFF AREA, in maximum 24h de la ban. Daca nu face asta, va primi un warn urmat de pierderea gradului, la a doua abatere.

Daca nu sunteti in stare, nu "adminati". Daca sunteti surpinsi ca nu stiti sa faceti nimic sau nu faceti nimic intentionat, sau alte chestii aiurea veti primi remove.

Nu faceti abuz de comenzile si puterea dvs. Veti primi remove imediat.

Certurile pe server intre admini (indiferent ca e chat normal sau al adminilor) sunt interzise si primit remove + BAN 24h.

Fiti un model pentru ceilalti jucatori!

Trebuie sa aveti activitate pe server cat si pe forum. Cine este inactiv va primi remove!

Respectati restul jucatorilor (admini, vipi, playeri normali) de pe server. Sanctiune: remove!

Singurul nick cu care aveti voie sa jucati pe server este cel de pe care aveti admin. Daca jucati cu altul, primit BAN 3 zile.

Aveti  voie sa stati ca si spectatori, dar sa nu fiti AFK. Spectatori in sensul in care monitorizati activitatea de pe server, faceti poze, verificati etc. Daca stati AFK ocupati un slot degeaba. 

Discutiile voastre privind serverul se vor face pe chatul adminilor (u@).

Doar fondatorii au voie sa foloseasca amx_cvar. Cei ce folosesc asta aiurea, vor primi BAN PERMANENT si pierderea functiei.

Cand sunt jucatori putini si este un admin online, veti pune doar harti mici. (de_dust2x2, de_nuke_2x2, de_mini_train2, awp_india). 

Comenzile intre admini sunt interzise. Pentru orice probleme PM fondatorului sau puteti sa faceti un topic. (remove instant)

Daca sunt 10 sau mai putini jucatori online, si 5 spun ca vor alta harta, dati votemap cu minimum 2 harti. Daca sunt mai multi de 10, lasati sa se termine mapa respectiva, nu dati vote! (sanctiune: warn, la a doua abatere remove)

Comanda amx_ban se va folosi pentru cele precizate in regulamentul general. Desigur, se poate folosi doar in cazuri necesare, dar sa aveti un motiv bun in evidenta!


Forum Jump: