[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






[REZOLVAT] Reclamatie Senzor
Author : Schroder, Category : Reclamaţii Admini, 3 Replyes, 934 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Incepator
 
3
POSTS
2
THREADS
0
REPUTATION

WtfCs Coins: 0.08[w]
03-19-2018, 10:45 PM
#1
Numele Vostru - UFO ak NEST / steam on
Ip-ul vostru - 188.24.243.13
Numele Adminului - Senzor ala
Data & Ora - 19 martie pe la ora 9 cam asa
Motivul - da ban si gag in prostie, aparent daca-l iei de 2-3 ori iti da ban fara sa-ti ceara poze/wargods sau fara ca macar sa-si stoarca un strop de transpiratie si sa stea spec pe tine. Mare admin, mare om. Se da mare smecher pe server, da ban si gag in prostie si da si gaguri de 8-10 minute si tot el are gura mare. Nici macar nu stie sa dea comenzi de vot/ban fara sa uneasca acele cuvinte din motivele respective, fara ajutorul punctului. El e steam on si da ban la steam on.
Dovezi : You are not allowed to view links. Register or Login to view. / You are not allowed to view links. Register or Login to view.
Nou venit
         
5,199
POSTS
1,743
THREADS
670
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 37.61[w]

Elite AwardReporterX-Mas SnowflakeDonator Rank 3Easter Cake8YSuit MemberRich Member8YSuit Member5KElite AwardReindeer of X-MaxMinecraft PlayerReporterX-Mas Snowflake8YSuit MemberRich MemberRatClash of Clans PlayerCS:GO PlayerHalloween EventTreasure BoxX-Mas SnowflakeBlackhatSupremeGamerReporterX-Mas Red SocksDonator Rank 3Easter Cake1K5K
03-20-2018, 12:43 AM (This post was last modified: 03-20-2018, 12:55 AM by SeNzOr.)
#2
Se pare că nu ți ai folosit toți neuronii când ai făcut reclamația asta .
Ai intrat prima dată cu numele UFO , ți am dat direct pika , pentru că am mai prins un codat folosind aceelași nume acum ceva vreme . Ai intrat după câteva secunde iar , ți am dat a doua oară , suspectând deja că poți fii Pedală (un alt codat care intră mereu după pika folosind o anumită comandă) , ai intrat și a treia oară , cu numele steam on și mi-ai zis "dai ban la steam on , adminul p..i mele" , ai primit gag de la alt admin 5 minute, ți am scos gagul si ți am explicat că pe acel nume am prins un codat după te am lăsat în pace și ți am dat 10 minute gag având în vedere că ai dat și retry după gag, să spui mersi că nu te am ținut în kick uri (că ban degeaba îți dădeam) , retry-ul după gag pedepsindu se cu 2 ore ban .
Îmi place de voi ăștia care vă credeți mari jucători , i auzi "dacă-l iei de 2-3 ori" , să ții minte hs-urile pe care ți le am dat , bunule . :))
Și în legătură cu ”nu știe să dea comenzi de vot/ban fără să unească acele cuvinte prin punct” , iar te înșeli , tastatura e pusă pe limba română , mai repede pun punctul decât ghilimelele , stai liniștit că nu s de ieri pe cs.  Ce am spus mai sus a fost pe westwood întâmplarea , ce ai pus in in print uri , e conversația de pe assault , în care normal că pui doar partea care îți convine , noroc că ne ai dat și demo ul să vedem cât de agitat ești când joci , și să pot face câteva print uri dacă tot mi ai făcut reclamație pe motivul ăsta , să vedem dacă am procedat bine sau nu , având în vedere că ai luat gag corespunzător pentru că ai început să o dai aiurea . Pur și simplu nu văd ce am făcut greșit în demo ul ăla , că ți am dat gag pe un motiv întemeiat ? Sau că am dat câteva voturi la caterincă , să mi vină și mie cheful , să pot sta cât mai mult pe cs . să administrez un joc cât mai plăcut pentru jucători , asta a fost problema ?
Te bagi și tu ca musca n lapte în conversația mea cu respectivul : You are not allowed to view links. Register or Login to view.
Și tot eu îs ăla cu gura mare , după mă întrebați ce am cu voi , mergeți jucați mix uri ăștia buni , nu pe publice că aici nu suntem așa buni pentru experiența voastră . :-h :nicethread:
Apropo , vezi că te cam repeți , ai emoții ? Ți am dat din prima rundă când ai intrat pe server ban , după aia mi am dat seama că nu ești ăla , și te am lăsat în pace , ți am și explicat . Unde îs ban urile în prostie ? Atâta timp cât eu nu ți am zis nimic , stai și tu în banca ta , să fie bine pentru amândoi , tu te joci liniștit și eu nu mi frec nervii .
You are not allowed to view links. Register or Login to view.
Incepator
 
3
POSTS
2
THREADS
0
REPUTATION

WtfCs Coins: 0.08[w]
03-20-2018, 08:59 AM (This post was last modified: 03-20-2018, 09:03 AM by Schroder.)
#3
Demo-ul l-am pus pt ca in celelalte reclamatii s-au cerut demo-urile de pe server. Trebuia sa te uiti la clasa de IP ca sa nu ma confunzi cu codatul respectiv. Nu ma cred mare jucator, pgl. Intru si eu din an in paste sa ma joc cs cu un preten si spoc, ban pika de toate. Comanda care o folosea ala probabil era cl_filterstuffcmd 1 e comanda care se foloseste doar pt steam. Am facut poze la assault pt ca nu mai aveam istoricul chatului de pe westwood in consola. Gag nu se da 8-10 minute dar ma rog, si nu in ultimul rand, da, sa stii ca eu mi-am folosit toti neuronii sa scriu reclamatia asta pe un joc care e deja mort si aproape nimeni nu-l mai joaca, cu exceptia unor anumiti oameni (am patit si mai rau de atat), pentru ca ma enerveaza cand apuc sa ma joc 5 minute si dupa mi se da ban fara sa mi se faca un wg sau niste poze.
Edit: Nu ma mai intereseaza unbanul
Fondator WtfCs
             
5,979
POSTS
398
THREADS
3031
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 18.99[w]

Drunk MemberDrunk MemberGamer8Y1K5K
03-20-2018, 09:13 AM
#4
Schroder atata timp cat tu nu iti vezi de treaba ta si faci discutii inutile+aduci jigniri(You are not allowed to view links. Register or Login to view.) ti-ai meritat gag-ul/gag-urile. Pentru retry dupa gag, ar fi trebuit sa primesti ban.



Eu va sfatuiesc altceva. Lasa-ti arogantele de genul, si vedeti-va de joc.



t.c
Link-uri utile:
Regulament Forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.
Regulament Chatbox: You are not allowed to view links. Register or Login to view.
Lista atributii staff: You are not allowed to view links. Register or Login to view.
Tutoriale utile: You are not allowed to view links. Register or Login to view.
Topic inactivitate: You are not allowed to view links. Register or Login to view.


You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.



Forum Jump: