[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Samsung Galaxy S Duos S7562 Pure White
Author : Destroyer, Category : Noutati, 0 Replyes, 772 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
STARBOY
       
1,714
POSTS
1,354
THREADS
650
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 1.64[w]

8YDrunk Member1K
03-12-2014, 03:37 PM
#1
Dual SIM mereu activ
Dual SIM Always On este un serviciu revolutionar care se asigura ca nu veti rata niciun apel. Serviciul Dual SIM de la Samsung va permite sa primiti apeluri cat timp sunteti conectat la internet si chiar cand discutati deja la telefon de pe cealalta cartela SIM. Maximizati beneficiul de a avea mereu la dispozitie doua cartele SIM!

Divertisment palpitant cu ecranul mare de 4 inch"
Nu mai este nevoie sa va fortati privirea incercand sa cititi textele! Nu pierdeti niciun detaliu cand vedeti fotografii sau videoclipuri! Pe ecranul mare, de 4 inchi, au loc in mod confortabil paginile web, e-mailurile lungi, fotografiile detaliate si videoclipurile. Toate apar cu o claritate de cristal, in imagini stralucitoare.

Sistemul Android ICS Optimizat
Echipat cu cel mai recent sistem de operare ICS, experienta utilizatorului va include o grafica imbunatatita si un aspect mai bine organizat, facand ca fiecare activitate sa devina mai placuta si mai prietenoasa.

Rapid si puternic, comunicare facila cu ChatON
Procesorul de 1 GHz permite executarea operatiunilor avansate cu viteza si gratie. Comutati inainte si inapoi intre aplicatii fara niciun efort, lucrand in multitasking fara a avea deloc intarzieri! Nu trebuie sa asteptati dupa nimic cu acest telefon mobil!

Serviciul ChatON va permite sa socializati cu prietenii dvs. prin intermediul unui serviciu de la un numar de telefon care va permite sa faceti mai mult decat sa trimiteti mesaje instant. Partajati in mod liber continut multimedia, realizati discutii de grup cu toti prietenii sau creati chiar mesaje animate personalizate!


Imagini : You are not allowed to view links. Register or Login to view.
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: